0

Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Daca ai da si un nume(nickname)..............
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Imi cer scuze. Ma refeream la initiatorul acestui thread - milenium.
Thumbs Up/Down |
i4 orange spania ?
Thumbs Up/Down |
Subscriu! Fix aceleasi povesti mi le-a indrugat si mie de 3 luni de zile iar de o luna tot face transferul banilor. Nu raspunde la mail si telefon, decat daca e de pe un alt numar. Numele lui este Presura Bogdan Silviu si daca pana acum a fost corect fata de clientii sai, de ceva vreme s-a specializat in dat tepe!
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Cum ai luat legatura cu el, ca vad ca aici e prima postare. Da ceva detalii?
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Mulțumim pentru informație si nu pun la îndoială cele spuse de tine.
Sent from my iPad using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
mda ce sa spun "domnul" Presura face niste decodari numai de dansul stiute , ce pot spune am fost in aceeasi situatie si a inteles decat cand i-am explicat ca a primit niste bani in cont si pe langa Abuzul de incredere " de care a dat dovada o sa beneficieze de ceea ce se numeste FURT daca nu ii da in 30 zile ,nu a binevoit sa imi returneze banii ( normal ca nu toti ce naiba) nu raspunde la telefon iar din cand in cand " nu e in tara " . In momentul in care am semnalat unui site de vanzari/licitatii online pe care domnul are user (mingety) tot contul meu a fost suspendat pentru ca dansul nu a fost de vina ca serviciul nu a fost efectuat ... a fost greseala mea recunosc , am alimentat un cont de BTRL fara sa cer o factura sau o factura proforma care sa imi specifice serviciul si toate astea pentru ca dansul era singurul care debloca orange spania si avea un pret care mi-l puteam permite . Deasemenea din cate am observat dupa aceea pentru ca prostia se plateste si totusi nu e asa de rea pentru ca incepi sa te documentezi , dansul deblocheaza multe retele pe care altii nu le pot debloca . Imi cer scuze am uitat sa mentionez ca pe acel site dansul chiar avea niste calificative pozitive date de mai multi useri pentru serviciile care le-a prestat .... pacat ca erau date incrucisat de dansul de pe mai multe conturi ... eh asta este omul din greseli invata sper numai sa invete si altii din greselile mele si se pare ca multor altora
![]()
nu vreau sa acuz pe nimeni sunt oameni seriosi care fac deblocari de telefoane si care nu au un castig extraordinar din asta si mi-se pare normal ca banii sa fie dati inainte de deblocare pentru a avea si dansii o garantie ... numai ca nu mi-se pare normal ca in cazul in care nu este efectuata acea deblocare sa nu primesti aceeasi bani inapoi , pentru ca nu este vina mea ca si client ca serviciu nu a fost efectuat din nustiu ce motive care nu tineau de mine
Thumbs Up/Down |
Am patit si eu acelas lucru anul trecut ...tot cu Presura Bogdan ... am asteptat 2 luni pt Orange France ...amanat de la o zi la alta ca se rezolva ... apoi ca sa blocat serveru ... apoi sa mai astept ... apoi pt retur iar asteptare ... si ce sa vad la retur comision 60 de lei ...cu toate ca nu avea pt ce ...Da e o afacere Buna ... zici ca decodezi .. dupa o luna dai bani inapoi si ai si comision pt nimik ...cu toate ca la inceput a zis de comision doar dak e in blacklist ... da nu am mai zis nimik ca eu sincer nu ma mai asteptam sa primesc bani inapoi ... am avut incredere doar datorita forumului ... traim in Romania si nu ma mai mira nimik ...bafta
de ce sa te faci mic.... când poți sa te dai mare !!!
Thumbs Up/Down |
Vad ca are aceleasi scuze pentru toata lumea. Ma bucur ca au spus si altii problemele pe care le-au avut cu acest domn! Sunt destul de inversunat in privinta acestuia, mai ales ca problema mea e proaspata. Sper doar ca, credibilitatea acestuia sa scada considerabil. Sa nu mai existe persoane pacalite. Intre timp poate reusesc cumva sa recuperez banii!
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
nu mai cita ultima postare.
/m.r.
Sent from my iPhone
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Salut! Am i-4 pe orange spania, se poate? Ce pret? Merci!
Thumbs Up/Down |
Scuze, orange franta
Thumbs Up/Down |
@nickeus: daca ai bani de donat mai dine ii dai la un orfelinat ceva... Tu chiar nu citesti posturile anterioare? Toata lumea comenteaza tepele pe care si le-au luat de la acest "domn" si tu incerci sa crezi ca la tine va fi altfel???
Propun moderatorilor acestui forum ca pe baza comentariilor de mai sus, sa inchida acest thread (nu de alta dar se pare ca sunt suficiente tepe) si nu cred ca e cazul sa mai vedem si alti pagubiti.
Thumbs Up/Down |
Ok, pana la un raspuns al lui milenium am sa inchid acest thread. Nu il banez, deoarece poate o sa vrea sa intre si sa dea explicatii.
Acest user e acuzat de teapa celor care au vrut sa faca decodari la el.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI