0

Thumbs Up/Down |
Received: 133/7 Given: 47/7 |
@Axellphone4, daca discutam de un telefon blocat iCloud sunt sanse sa vorbim de un telefon furat sau pierdut, corect? Este evident ca avand in vedere statusul lui cunoastem si posibilele cauze. In alta ordine de idei, chiar daca platesti o marfa furata, ramane o marfa furata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Da vorbim de un iPhone poate furat sau pierdut , l am luat de pe mercador cu 200 lei , nu e deloc mult , știam ca e iCloud , nu m a deranjat sa caut soluti sa l fac , dovada ca acum mi l localizează icloud.com , pot folosi FaceTime . Doar cartela nu merge iar la un iPhone 5 blocat iCloud am observat ca el fiind blocat iCloud nu poate suna dar are semnal maxim
Thumbs Up/Down |
Salut, am reusit sa il fac ipod, merge tot inafara de gsm, acum, cum pot pune muzica pe el? Am incercat cu iTools zice "Unable to ascertain of compatibility of iTunes. Please check it i..." Si am incercat si cu iFunBox si ala nici nu-mi recunoaste telefonul zice "Connecting..." fara sa faca nimic mai departe.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
softurile nu mai sunt compatibile cu ultimul iTunes.
doar cu iTunes poți pune
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
ok. nu știu, atuncisorry că m-am băgat
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
iti va cere contul si parola , dar daca il pui in Airplane Mode , poti pune ce vrei pe el app , muzica , etc nu iti va mai cere sa introduci contul si parola.
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Inainte foloseam itools, acum poti incerca si tu, ultima data pe ipad nu am reusit sa bag muzica, nu stiu de ce dar nu am putut si am bagat-o cu itunes...
L.E. Da am avut aceiasi problema, poate nu sa update-at programelul sa mearga cu ia 7.1!?
Sent from my iPad using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
am intalnit si eu o problema la un iphone 4 .... dupa ce am facut de sute de ori (metaforic) toti pasii corect telefonul ramane blocat la apple boot logo ... si isi da reboot fara niciun sens... ce pot face?
Thumbs Up/Down |
Un iPhone 4s sau iPhone 5 blocat in iCloud se poate debloca pentru a fi folosit ca iPod?
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Nu
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk Pro
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
si pana la urma a reusit cineva sa faca ce a facut lapua? a mers?
Thumbs Up/Down |
Salut! Am un iphone4 blocat icloud si jailbreak-uit si recent am reusit sa activez pe el face time si il vede si in icloud.com. Faza urata e ca atunci cand ii dau erase incepe sa-l stearga si telefonul ramane intr-un bootloop :| banuiesc ca e din cauza jailbreak-ului..
Are cineva vreo idee ?
Thumbs Up/Down |
lapua imi dai si mie id mess cv? ca vreau sa vb cu tine pe privat![]()
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Cum se face deblocarea la un iPhone 4 pentru a avea semnal GSM? Pana acum am reusit sa il fac ca iPod.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Nu se face, nu e posibil ....
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk ....
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Ma gandeam la instalarea unei versiuni mai vechi de iOS pe iPhone 4 care nu are iCloud. Ce ziceti?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
apare ca fiind liber
Decodare oficiala neverlocked ...