0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 2/0 |
Titlul poate este ambiguu si nu releva corect intrebarea dar nu stiam ce sa pun ...
Am cumparat niste aplicatii cu un cont apps store ( sa zicem x ) . Aplicatiile sunt in telefon instalate ! Vreau sa folosesc alt cont apps store (sa zicem y ) dar sa nu mai cumpar odata acele aplicatii . Se poate sa fac back-up tuturor aplicatiilor inclusiv acelora pe contul y ?
Va rog spuneti-mi cum stau lucrurile sa nu fac vreo prostie ! Multumesc si La multi ani !
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Da, se poate dar la restore o sa iti ceara parolele ambelor ID-uri. La multi ani!
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Ti-am modificat eu titlul
La multi ani!
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Nu pot fi transferate.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Ce sa blocheaza?
Tu despre de blocare vorbesti, de icloud?
Thumbs Up/Down |
Deci daca fac backup la aplicatii luate de pe 2 conturi cand o sa dau restore din acel backup o sa-mi ceara ambele parole . (asa ai zis mai sus ) . Daca bag nu stiu una din ele , sa zicem se blocheaza sau cum merge mai departe ? In cazul in care se blocheaza , care e procedura de deblocare ?
Thumbs Up/Down |
Daca ii faci restore iti va pune aplicatiile cele de pe ce cont ai autorizat pc-ul, apoi daca vrei si pe celelalte, schimbi contul si le download-ezi din apstore...
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Nu îți va cere bani, la accesarea backup din iCloud îți va cere si parola celuilalt cont de Apple. Am in casa așa ceva, deci știu ce spun ... Dacă nu știi cealaltă parola, nu îți va pune backup-ul ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Nu.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...