-1

Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
Stiu ca nu aici trebuia dar nu am putut posta in sectiunea administrativ....
de ce nu sunt categoriile pentru iphone5 si 5s pe acest forum ? Si sunt de iph 2 si 3 ?cam nasoala treaba .... pare cam neingrijit acest forum ... scuze dacajignezc pe cineva ... dar ar trebui umblat pe la sectiuni
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Ai dreptate, am luat la cunoștință si vor apărea ... Cāt despre iPhone 2 si 3, vor rămāne pentru ca īncă mai exista pe piața
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Daca ai citit la "" iPhone News"", ai dreptate, dar acolo sunt putine postari si nu-i vad rostul a pune ceva pentru i5, 5S, 5C. Ai ceva noutati spune, daca nu... Oricum multi din cei care au postat acolo aveau nevoie de ajutor si nici un caz noutati. Sorry! Nu am sa deschid nimic special pentru asta.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Received: 67/1 Given: 52/6 |
Ok, cat de cat parerea mea buna ideea, dar daca facem acolo pentru fiecare iphone in parte, ce o sa mai ajunga "iPhone help"? Majoritatea dupa ce-or vedea subforum pentru fiecare iPhone in parte, fiecare vor posta acolo , si ne vom incurca rau de tot, cum a zis si @Protektor , nu mai are rost sa deschida alte chestii, poate doar pentru 4S, 5, 5C, 5S, si
cei care sunt interesati , si cred ca isi vor insusi bine treaba sa posteze acolo, parerea mea.
ceva de ex:
iPhone 2G (news)
iPhone 3G (news)
.
.
.
iPhone 5S (news)
Last edited by Kilobaid; 01-03-2014 at 09:48 PM.
Thumbs Up/Down |
@Protektor are dreptate ... Doar la iPhone news sunt defalcate ariile pe categorii ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Totdeauna @Protektor are dreptate![]()
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Received: 67/1 Given: 52/6 |
Thumbs Up/Down |
Clarrrr ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...