0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut, am un prieten care are un iPhone 4S si are 6.1.3. (10B329) si Modem Firmware: 04.12.05, am facut jailbreak cu p0sixspwn 1.0.5, mi s-a instalat Cydia pe el, am adaugat sursa de la ulstrasn0w si nu a mers. Telefonul este codat pe Orange Romania. Spuneti-mi daca exista solutie de jb pentru acest baseband sau cum as putea sa ii fac downgrade la 6.1.2. Am conectat tinyumbrella la el dar nu imi poate salva SHSH blobs.
Multumesc.
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Esti sigur ca e 4S? Acel baseband este pentru iphone 4 si nu merge ultrasn0w pe acel baseband. Singura solutie este decodarea oficiala la iphone 4. La iphone 4s merge si cu gevey sim.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk Pro
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Din ce tin minte era 4S. Decodare oficiala prin cod pe acest baseband sa inteleg, indiferent ca e 4 sau 4s?
Thumbs Up/Down |
Acel baseband este de iphone 4, si merge decat daca il faci neverlock adica decodarea pe baza de IMEI.
La iphone 4S merge decodat si cu gevey-sim, dar are alt baseband.
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Am inteles, multumesc frumos.
Thumbs Up/Down |
cu placere, vezi ca la orange romania daca nu ai acte pe telefon, decodarea este undeva in jur de 500 ron (daca nu ma insel). Cel mai bine intrebi cat costa in aria spatii comerciale > decodari
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Inchis si arhivat.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...