0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/2 Given: 0/0 |
Buna prieteni, am un iphone 5 cu IOS 7.0.4
am facut jailbreak totul a mers bine, am instalat o programa de spy, si era o functie ca poti ascunde iconitza cydia, asa si am facut, am ascunso. mai era ca o readuci sunind la un numar, sun si nu imi merge, nu revine iconita la loc. cu versiunea care era lucra foarte bine, acum nu mai lucreaza. nu am iconita cydia, cum o pot readuce? repet, am jailbreak-ul facut deja. multumesc.
Thumbs Up/Down |
intru in ifunbox si imi arata ca nu pot intra cica tre sa intalez "afc2add" aici am citit : http://blog.i-funbox.com/?p=1679 nu stiu ce sa fac. pot reinstala jailbreak-ul ?
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Trimite-i un mail dezvoltatorului aplicatiei si spune-i problema, poate te lamureste el.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk Pro
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
am trimis, dar nu mi-a raspuns, astept de o zi. cum as putea sa reinstalez jailbreak-ul ? ms
Thumbs Up/Down |
Mai asteapta. Nu ai cum sa reinstalezi jailbreak-ul
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
nu pot sa conectez telefonul si sa dau iar pe butonul jailbreak ? ?? ce se va intimpla?
Thumbs Up/Down |
O sa iti spuna ca ai deja jailbreak
Thumbs Up/Down |
imi spune, dar mi se pare ca pot apasa pe butonul jailbreak. sau nu o sa mai pot aprinde telefonul ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...