0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Ce asteptari aveti de la iPHONE 5? Ce vreti nou la iPHONE 5?
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Mutat in aria corespunzatoare, ATENTIE LA THREADS.
Thumbs Up/Down |
Eu vreau un ecran mai mare, macar de 4 inch, baterie mai buna (mult mai buna ca la i4), si sunet stereo (sa puna 2 "boxe" in el si sa gaseasca alt loc pentru microfon).
Thumbs Up/Down |
Subscriu ce a scris Toni.Un ecran de 4 inch ar fi binevenit, şi o baterie semnificativ mai bună.Măcar 1550 de mAh.
Design-ul să rămānă acelaşi.
O altă interfaţă a OS-ului, că m-am cam plictisit de ea.
Să aibă bluetooth, să poţi trimite, şi implicit să primeşti fişiere.
Un ecran mai bun anti-zgārieturi.
Am să spun mai multe ce aş vrea de la i5, pe măsură ce-mi amintesc.
Thumbs Up/Down |
Ce i-ar trebui telefonului in stadiul actual ?
Intotdeaua mi-am dorit ca aplicatia "Camera" sa aiba optiunile specifice numelui, setarea rezolutiei, balansurile de culoare, sa fie mai practic .
2 speakere, cu toate ca nu mi-as dori sa aud cocalarii in mijlocul de transport in comun cu un iphone 5 in mana din care rasuna manele .
Display asemanator Htc Hd 2-ului ( dimensiune )
O baterie mai capabila .
Thumbs Up/Down |
Toni, true, dar speranţa moare ultima.
Thumbs Up/Down |
O camera de 8MP.
Recording Full HD.
Thumbs Up/Down |
apple nu va implementa o alta camera , din cate am citit pe twitter
Thumbs Up/Down |
what you mean ?
Thumbs Up/Down |
8MP ar fi super! Dar mai bine să fi pesimist decāt optimist īn privinţa īn ce Apple va implementa īn viitor iPhone 5.
Thumbs Up/Down |
Nu are nimeni de unde sa stie ce camera o sa fie in iPhone 5, momentam se cer camerele cu capabilitati de filmare HD, varful de game este 8 MPX (excludem porcaria aia de nokia n8 cu 12 mpxieli su simbianul lui de toata jena), asa ca probabil si apple va incerca sa tina cat de cat pasul.
Thumbs Up/Down |
Sper să ţină pasul Apple, dar şi noi trebuie să ţinem pasul cu ei.Alt telefon an de an.
Thumbs Up/Down |
acei pixeli de pe n8 nu sunt pixeli sa fim seriosi la rezolutie asa de mare 4000x3000 de pix sa filmezi asa de jailnic da este adv ca si din cauza ca filmeaza la 24 fp/s dar asta nu dovedeste cu nik oricum pozele facute cu n8 nu se vad asa de clare cum se vad pe retina ,
Thumbs Up/Down |
Aia da...iPhone 4-le ăsta a cam fost problematic.Nu am īntāmpinat eu multe probleme cu el, cum are alţi.Şi eu am 1, şi destul de enervantă, dar bine că am o rezolvare.
iPhone 5 sper să numai fie un experiment şi să-şi fi făcut temele bine de data această.
Asta e nasol, odată ce intri īn hora Apple trebuie să joci cum vor ei, plus că greu mai ieşi din ea.![]()
Thumbs Up/Down |
eu unul nu cred ca iphone 4 a fost ca un fel de experiment ,
Thumbs Up/Down |
Mircea, īţi enumăr eu cāte probleme are iPhone 4. Are probleme cu semnalul, asta-i clar, oricine simte asta, doar că la mulţi nu dă dropped calls.Yellow spots, google it.Probleme cu butonul Home, are şi Zaone, şi eu.Mai am şi problema cu sim failure, dar asta poate e de vină de la ultrasn0w.Cāteodată īmi cade reţeaua dintr-o dată, cānd dau respring sau reboot, sau instalez o aplicaţie şi-mi cere respring sau reboot dar problema asta o am doar cānd are chef telefonul.Nu ajunge?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...