0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Salut,
Am si eu o problema de vreo 2-3 saptamani.
Este vorba despre un iPhone 5 64gb fara jailbreak ( nu a avut niciodata ) luat de nou de catre mine in octombrie 2013 ( are aproximativ 8 luni )
Problema care o am la el este ca se restarteaza aiurea si fara sa imi ceara pin-ul cartelei isi revine. De obicei se restarteaza cand vorbesc in FaceTime Audio, dar nu are un ritm anume. Se restarteaza dupa 5 minute de vorbit, se poate restarta dupa 20 min de vorbit, apoi nu se mai restarteaza. Nu se incalzeste sau alte cele...
Nu l-am scapat pe jos niciodata, nu a avut parte de nici un fel de soc.
Are vorbite pe el 21 de zile ( aproximativ 500 ore ), bateria tine bine, nu am observat diferente. Ma gandesc sa fie de la baterie oare ?
As vrea o parere care stiti inainte sa il duc in garantie, ca poate o fi ceva software, vreun virus, ce stiu eu.
Merci
PS: are aproximativ 200 de aplicatii instalate ( aplicatii nu jocuri ) dar cam astea le aveam instalate tot timpul. Aproximativ 10gb de poze.
Last edited by 1nightwish; 06-02-2014 at 03:23 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 8/3 |
Incearca un restore si set as new iphone. Si daca nu se simte o imbunatatire fugi cu el la garantie, dupa spusele tale e inca in garantieEu am schimbat bateria in aceasi situatie,restore la mine nu a avut vreun efect notabil
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
apare ca fiind liber
Decodare oficiala neverlocked ...