0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 6/0 |
As vrea sa incerc ios 8 pe i4s dar asa cum stie toata lumea trebuie UDID inregistrat ..
Eu nu am asa ceva si nu vreau sa dau 20 de euro pe aceasta inregistrare.
Intrebarea mea este: ce pot patii daca incerc sa imi inregistrez UDID-ul pe siteuri de pe google care isi fac reclama ca le inregistreaza moca si poti utiliza ios 8.
Sau unde se poate inregistra moca si in siguranta ?
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Moca nu prea ai unde, doar daca un utilizator este bun si face asta. Pe google nu stiu ce sa zic, sa nu fie teapa...
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk Pro
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Si de risc si imi dau udid-ul la aia, patesc ceva ??
Thumbs Up/Down |
Nu patesti nimic, doar ca poate te pune sa platesti inainte si nu iti inregistreaza UDID-ul sau il integistreaza si il sterg peste cateva ore-zile. Poti incerca, nu pierzi decat niste bani.
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Pai asta este, eu vreau sa incerc pe site-uri care spun ca inregistreaza mocasi imi era ca poate patesc ceva daca dau la cine stie ce oameni
Thumbs Up/Down |
Nu ai ce sa patesti. Nu iti face nimic la telefon.
Thumbs Up/Down |
Ok, Mersii mult, atat vream sa stiu :d
Se poate inchide.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
udid registration nu face nimeni de pe acest forum? as dori si eu sa incerc ios 8
Thumbs Up/Down |
Daca resesti ceva anunta-ma si pe mine, te rog.
Thumbs Up/Down |
am reusit sa instalez ios 8 si sa fac si inregistrarea iphone. ramane sa vad cum merge pe 4s
Thumbs Up/Down |
Received: 3/3 Given: 10/0 |
Eu aici mi-am inregistrat dispozitivul.
Thumbs Up/Down |
@dariann tu unde ai inregistrat iphone-ul ? Si moca sau pe cativa euro?
Urmeaza sa testes si eu varianta lui @realme19
Thumbs Up/Down |
Pe udid.in 5$
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 3/3 Given: 10/0 |
Nu se merita primul beta ... E plin de buguri ...
M-a costat 22,70 RON
Last edited by realme19; 06-03-2014 at 01:58 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
Sustin varianta lui dariann. Mi-am inregistrat ipadul si iphone-ul acolo. Inregistrarea a fost aproape instanta (2min).
Sent from my iPad using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Am cautat si am mai gasit siteuri care sustin ca iti inregistreaza udid-ul dar pana la urma tot la plata ajungi ...
Cred ca o sa folosesc si eu varianta lui no_fun si dariann, 5$ nui o suma mare fata de ce am mai gasit
Thumbs Up/Down |
Este cea mai ieftină īnregistrare udid pe care am găsit-o
Thumbs Up/Down |
Nu recomand instalarea primei instante de beta... mai bine asteapta pana la urmatorea versiune, nu de alta... dar sa nu injuri dupa ca ai dat banii degeaba pe udid.
Eu am platit udid-ul si am instalat noua versiune pentru functia "continuity" de care chiar aveam nevoie, insa mi-am cam luat teapa, cel putin cu aceasta versiune de beta. Nu-mi merge pe ipad sa share-uiesc decat mesajele de pe iphone... apelurile, paginile web, documentele din pages, etc... nu-mi merg.. Plus multe alte buguri si crashuri constante, care pana la urma sunt normale.
Thumbs Up/Down |
Pai udid reg nu e valabil un an? E pt fiecare beta? Mie īmi merge bine iOS 8 cu doua excepții si anume viber si bt24 care se īnchid in rest e OK beta 1
Thumbs Up/Down |
ba da... e valabil 1 an, ma refeream mai mult la faptul ca n-are de ce sa se grabeasca sa dea niste bani pentru ceva care functioneaza in niste parametrii cam subrezi.
La mine sunt mai multe aplicatii care-mi dau crash: splashtop2, whatssup, Imessege, facetime video call daca stau mai mult de 5 min cu cineva de vorba mi se restarteaza ipad-ul.... code2go nu vrea sa-mi mai compileze scriptul... si multe altele.
Am folosit 5 min aplicatia de la bt24 si dupa am sters-o(ios7). E mai ok site-ul si din punct de vedere al securitatii.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...