0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 6/0 |
Sunt client orange si vreau sa stiu daca internetul de la ei o sa il pot folosii in afara tarii.
Din cate stiu sau schimbat cateva chestii la roaming si vreau sa stiu daca ramana oferta ce am aici si dincolo (internetu "MB"m-ar interesa mai mult)
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
Poti folosi serviciile tale de voce si internet in tara si afara dar asta are legatura foarte mare cu ce abonament ai tu. Crezi ca noi stim ce abonament ai tu daca tu nu stii?? Intreaba si tu la orange. Nu crezi ca e mai bine???
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Da iti va merge si netul in roaming dar cel mai bine fa o vizita la orice shop Orange si te vor lamuri sau suna la eii. Daca ai abonament la 411 si te descurci tu mai departe
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Am uitat sa specific imi pare rau.... Am cartela prepay.
Pe cartela asta am internet si vreau sa stiu daca se poate folosii fara alte costuri
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
fără alte costuri? dar ce, nu mai este taxă de roaming pentru date?
de ce nu suni la ei? sunt sigur că știu cel mai bine.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Cel mai bine, cumpara-ti o cartela din tara respectiva si iesi mai ieftin, si fara dureri de cap.
Sent from my iPad using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Da, dar era ideea ca azi mi s-a pus oferta dinou iar in 5 august am plecat din tara in Anglia, si totusi vream sa stiu daca mai functioneaza ce am.
O sa merg la orange, dar ma gandeam ca stie cineva sigur cum sta treaba, si aflu mai repede si scap de un drum.
Multumesc oricum 😃
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Salut. Te rog sa-mi spui daca este codat in vreo retea. Mersi! 352991098494499
Decodare oficiala neverlocked ...