0

Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Am patit de mai multe ori ca dupa ce sterg un SMS sa apara inca in cautarea spotlight.
Spre exemplu, mesajele primite de la Cronos le sterg imediat dupa ce le citesc, dar daca dau o cautare in Spotlight inca apar scurtaturile acolo, desi SMS-ul este sters din telefon.
Am gasit o rezolvare la problema pentru telefoanele jailbroken
Tot ce trebuie sa faceti este sa navigati la /private/var/mobile/Library/Spotlight/ si sa stergeti folderele com.apple.MobileSMS si
com.apple.SpotlightTopHits
Iphone va vedea ca nu mai sunt acolo si le va recreea automat dupa un restart al telefonului.
Le puteti sterge prin Ifile sau Ifunbox, daca aveti telefonul conectat la calculator!
Bafta
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Cum sterg mesajele deja sterse din Iphone 3gs, dar imi apar in search acela... Cum le sterg definitiv?
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Ai citit mai sus? Trebuie sa ai jailbreak pentru asta. Dacă nu ai doar sa debifezi din seturi Spotlight, SMS-urile
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Poti mai explicit te rog frumos? Sunt fata..si nu prea le am cu astea..) Nu am jail facut..
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Intra in settings>general>spotlight search si debifeaza messages.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
gata. Iti multumesc frumos![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Cu placere.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...