0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Buna seara.Am intrat recent in posesia unui iPhone 4 Codat pe reteaua A1 (cred ca e austria) Nu am avut niciodata un iPhone codat si as dori sa stiu daca este vreo alternativa pentru decodare in afara celei oficiale ca am inteles ca costa foarte mult. Are iOS 7.1.2 4.12.09.Exista vreo modalitate free de a il activa fara cartela de austria daca ii dau un restore?Mersi
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
In cazul tau nu exista decat solutia decodarii oficiale, acel baseband nu suporta nici decodare prin soft, nici prin gevey SIM.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Citisem undeva mai demult despre o posibila solutie de downgrade de la ios 7 si despre ceva SHSH.Aceste SHSH nu as putea sa le gasesc in vreun fel pe internet sau fiecare telefon are SHSH proprii?
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Nu exista.
Sent from my iPad using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Chiar daca reusesti sa faci downgrade de iOS, folosind acele SHSH salvate, nu inseamna ca ai decodat telefonul, acesta ramane in continuare codat.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk ....
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Am o alta īntrebare. Daca ar fi sa fac jailbreak pe acest telefon ar exista vreo metoda de activare a telefonului fără cartela din rețeaua in care este codat?
Thumbs Up/Down |
Acum este activat telefonul
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
probabil cel care a facut restore-ul era in austria, sau careva dintre ei are un SIM sau a fost la service si l-a activat cu SIM de A1.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...