0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salutare... Chiar nu īmi vine sa cred sa nu fie o aplicație sa poți bloca apeluri si sms-URI nedorite,am īncercat cāteva aplicații culmea si cu bani si nu merge nimic...sunt vrăjeli sincer...nu vreau sa fac jailbreak la 5s dar poate e ceva in afara de ce are telefonul sa blochezi...acolo nu mai veZi cine te-a sunat sau ce sms ți-a dat...va mulțumesc
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Nu inteleg, tu vrei sa blochezi apeluri si sms dar totodata sa si vezi cine te-a sunat sau ce ti-a scris?
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk ....
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Exact pe android aplicația Blacklist iti da posibilitatea sa si vezi mesajele si apelurile blocate din lista se respingere
Thumbs Up/Down |
Adică daca eu te adaug la lista de respingere si tu ma suni văd daca ai sunat si cand si daca ai dat sms i-l văd si ora la care l-ai dat
Thumbs Up/Down |
Nu cred ca exista fara jb. iBlacklist din cydia face asa ceva ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Am īncercat iblacklist nu face nimic...poate doar cu jailbreak...
Thumbs Up/Down |
La cea din cydia (deci cu jailbreak) ma refeream ... Pe vremuri era foarte buna, acum nu stiu.
Thumbs Up/Down |
Am īnțeles deci altfel nici o șansa...nu vreau sa fac jailbreak la tel...nu cred ca se merita... iti mulțumesc mult!
Thumbs Up/Down |
N-ai pentru ce. Bafta!
Thumbs Up/Down |
Ma intereseaza si pe mine o aplicatie sa pot ascunde sms urile si apelurile primite...gen Vault de la android. Cu sau fara bani...exista asa ceva pentru iphone?
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
vezi care dintre aplicatiile de aici te poate ajuta
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...