0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut! Am 2 īntrebări, dețin un iPhone 5s gold, nu am treaba cu el, merge perfect. Cand ma pun in pat seara si nu am ce face intru pe YouTube ( aplicația) si ascult muzica. Si vreau sa stiu daca se poate sa ascult muzica in același timp si sa intru in alta aplicația in același timp fără sa mi se oprească muzica. De exemplu,
Eu daca dau drumu la o melodie pe YouTube si vreau sa intru Si pe aplicația Facebook, se oprește melodia. Īnțelegeti ce zic? Si īncă o chestie, uneori doar ascult muzica pe YouTube si ecranu sta aprins tot timpu, nu intra in stand by, adică sa se īnchidă ecranu telefonul, dar melodia sa merga.
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Nu īți permite aplicația YouTube să faci asta, eu folosesc MusicTube. Poți downloada și videoclipuri și să le asculți fără internet.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
YouTube nu merge multitasking, nu merge daca il minimizezi sau cu ecranul blocat.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 5/0 |
Instaleaza iTUBE ...va rula in background muzica si poti sta linistit pe orice altceva
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
Eu folosesc ProTube si ruleaza in background.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI