0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
salut am un 4s si nu iese din boot loop l.am pus in recovery mode am incercat sa dau restore imi da erroarea 20 cateodata eroarea 21 am schimbat si cablu usb si PC-ul.
va rog sa ma ajutati si pe mine
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Introdu-l in dfu mode si mai incearca o data.
Sent from my iPlaca using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Din erori pare ca are probleme hardware cu bateria. Cred ca trebuie schimbata! Parerea mea!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
dfu mode este una si aceeasi cu recovery mode?
Thumbs Up/Down |
Nu, in DFu mode ecranul telefonului este complet negru iar iTunes in vede in recovery.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
nedumerirea asta o aveam multumesc. o sa incerc in dfu si las raspunsul aici daca a functionat sau nu pentru alti utilizatori cu aceeasi problema
Thumbs Up/Down |
nu il pot stinge si sa incep procedura dfu mode. cand bag cablul usb se deschide direct si imi face boot loop si nu il pot stinge. daca fac procedura cu el deschis imi intra in recovery
Thumbs Up/Down |
Stingi telefonul cu cabul infipt, iar imediat ce dispare rotita de pe ecran apesi cele doua butoane ...
Dar ti-am zis care-i treaba cu eroarea 21 ...
Thumbs Up/Down |
mare domn tiberiu ma bucur ca exista acest forum.
am trecut de aceea eroare da era de la baterie dar pe parcurusul restaurarii am intampinat eroare 14 de la ce este?
Thumbs Up/Down |
am rezolvat multumesc mult off topic
Thumbs Up/Down |
Bafta! Inchis si mutat in Arhiva.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...