0

Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 5/0 |
Dragi colegi, vreau sa schimb actualul 5S cu generatia actuala de iPhone, dar nu stiu ce sa aleg...Nu ma sperie marimea pe care o are 6+, ma atrage displayul, plusul camerei fata de 6 simplu, iar bateria este mai buna (usage mai mare)...Singurul lucru ce ma ingrijoreaza este legat de posibilitatea indoirii acestuia in buzunare (exclus sa-l tin in buzunarul din spate si sa ma asez pe el). Stie cineva ceva legat de aceasta legenda? Chiar este atat de firav?
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
Salut,
Dețin un iPhone 6 plus din oct. si n-am avut nicio problemă de acest gen cu el.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
"de acest gen"...Alte probleme?![]()
Thumbs Up/Down |
As vrea sa iau si o husa de piele pentru el, tu folosesti husa? Se incalzeste la utilizare intensa?
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Eu a-si lua iphone 6 plus pentru baterie, camera, ram si ce mai are pe acolo, dar, doar varianta de 64gb, ca 16gb in ziua de azi este foarte putin... Si nu se incalzeste ca unele modele cu android cu snapdragon 800&co, are alta arhitectura....
Sent from my iPlaca using Tapatal
Last edited by Man; 07-08-2015 at 10:31 AM.
Thumbs Up/Down |
Deci s-a decis, 6+ ... varianta de 16 era scoasa din calcul pentru ca e putin ... cu atat mai mult cu cat voi renunta si la iPad
Multumesc pentru sfaturi![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
6+ merita pentru baterie si display. ce are camera in plus?![]()
am avut 6 si l-am schimbat cu 6+, singurul inconvenient e ca nu incape in toate buzunarele, dar nu s-a indoit inca![]()
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Camera are stabilizator optic![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI