0

Salut. In cazul unor anumite contacte, in momentul apelului imi apare imaginea pe tot ecranul; in cazul altora, imaginea este arata intr-o bulina in partea dreapta.
Se poate edita cumva a.i. toate contactele sa aiba pozele mici sau mari? Am cautat mai pe toate forumurile, rezolvarile sunt destul de greoaie.
![]()
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
trebuie sa-ti fie toate la o anumita dimensiune, din cate stiu. s-a mai tratat subiectul pe aici acum cateva saptamani. trebuie ori redimensionata, ori facut un zoom pe poza existenta.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Citeste asta:
If the photo you set to the contact is on your phone it will show full view on the incoming call screen. If it's a photo no longer on your device but with your synced contacts on iCloud it will still only show the round thumbnail pic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
@tiberiuboboc deci rezolvarea este sa sterg poza din telefon; am incercat si tot mare arata poza
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Ai instalat ceva din cydia?
Sent from my iPlaca using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
La mine merge cum am scris mai sus: daca poza asignata unui contact se afla in iphone se afiseaza full screen, daca poza a fost atribuita mai demult unui contact si nu mai este in tel apare poza mica in bulina.
Asta in conditiile in care nu am alte aplicatii sau tweak-uri instalate.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Mie imi apar pozele mari chiar si daca acestea nu mai sunt in telefon
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Salut. Te rog sa-mi spui daca este codat in vreo retea. Mersi! 352991098494499
Decodare oficiala neverlocked ...