0

Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
Are cineva iPad3-ul updatat cu iOS 8.4? Ce sfaturi imi dati, referitor la cum se misca, durata bateriei, etc ?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Am eu iPad 3 cu 8.4. Se misca decent dar, daca as putea, as pune maxim ios 7 pe el. A mers mai bine pe 8.1, 8.1.2 si chiar 8.3, acum pe 8.4 functioneaza rezinabil dar are un pic de lag.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
Multumesc pentru raspuns. Cred ca deocamdata il las mai bine cum este cu 5.1.1 decat sa regret. O sa studiez intre timp daca exista vreo posibilitate de update la ceva mai jos de 8.4 (am citit despre o metoda cu custom firmware, cu ajutorul unor fisiere .shsh, dar n-am inteles inca exact cum functioneaza). ios 9 final se stie cam cand va fi lansat, cand nu mai putem updata nici la 8.4?
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Cand apare iphone 6s, pe atunci si ios 9 e gata...
Sent from my iPlaca using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salutare,
am va rog si eu nevoie de un pic de ajutor dragi cunoscatori..
Detin un ipad 3 jailbreakuit cu iOS 5.1.1 si as vrea sa-l upgradez un pic doar,astfel incat sa pot reutiliza/actualiza si cydia pe el..stiu ca s-a ajuns departe cu ios-urile,dar am pierdut legatura cu "hackerul".
Cam cum se procedeaza?
Multumesc anticipat!
Thumbs Up/Down |
La iPad 3 nu poti pune decat ultimul iOS de la Apple, adica iOS 9, pentru care nu exista jailbreak. Deci nu merge sa-l upatezi "doar un pic".
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Ok,am inteles!pacat!
Iti multumesc din suflet Tiberiu..
O seara faina!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Salut. Te rog sa-mi spui daca este codat in vreo retea. Mersi! 352991098494499
Decodare oficiala neverlocked ...