0

Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 5/0 |
Mare problema dupa update la 9...Device 5S, inca in anul international de garantie, fara probleme. Conectat la iTunes imi afiseaza (pe laptop) toata muzica din telefon. In playerul din device nu e nimic (doar radio). La muzica dvs imi afiseaza "Intrati in ritm - gasiti melodiile favorite in iTunes, apoi reveniti si bucurati-va de ele aici". Ceva idei? Ca daca iOS 9 ma pune sa platesc melodiile, dupa 5 ani de iPhone, cu parere de rau ma duc pe Android
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
Dupa instalarea IOS 9, mie mi-a disparut toata muzica din telefon si toate ringtone-urile pe care le adaugasem in timp.
Cand am observat, am incercat un restore in ideea sa iau ultimul backup inainte de update, dar imi da eroare la descarcarea softului.
Asa ca deocamdata sunt prizonier in noul IOS 9 si asta e!
Thumbs Up/Down |
Nu am incercat sa ma intorc la 8.4.1. Muzica nu o vad in telefon, dar ea exista si ocupa spatiu in device (pot chiar sa o si ascult prin itunes, conectat la pc). Temporar am apelat la Zonga ... Daca Apple ne forteaza mana sa dam 1 euro/melodie odata cu iOS 9 si preluarea brandului Beats By Dre, pentru mine va fi picatura care umple paharul si plec pe Android. Am acceptat limitarile, dar asta e prea de tot
Apple Music iti functioneaza?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Vesti bune, s-a rezolvat problema. Am dezactivat Apple music din telefon, am reinstalat ultima versiune de iTunes (am dezactivat si aici Apple music) si nu se mai sincroniza de nici un fel. Am resetat telefonul si restaurat back-up din icloud si totul este minunat ... Am mai eliberat si vreo 3 Gb in telefon![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
tocmai acolo m-am uitat și eu, īnainte să ajung să citesc ultimul tău post.. eu am muzica īncă īn telefon (tot 5s) și o văd și o pot asculta, dar eu aveam deja Apple music disabled, de cānd aveam 8.4.1 pe telefon![]()
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
La mine toata muzica e acolo,cu tot cu Apple Music activat (si folosit)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut, cine mă ajuta să pot copia muzica din Apple music in Pc.Am īncercat dar este in format MP4 si protejata (drm).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI