0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut!.
Am iphone 5s Gold(Nou) din 23 octombrie 2014 (abia face un an). Pana in momentu' de fata telefonu' mi-a mers perfect, nu a facut figuri, nu s-a blocat vreodata, nu nimic. Doar, de cateva zile nu stiu ce are, tot imi inghetata ecranu', pur si simplu touch-ul nu mai functioneaza, doar butonu' de Home si Sleep, si singura varianta care este sa-l fac sa-si revine, este sa ii dau inchidere fortata (Home+Sleep). Ideea e ca este stresant sa tot mi se intample chestia asta, o data aveam nevoie sa caut ceva urgent pe telefon, eram grabit, si mi-a inghetat ecranu fara sa-i fac nimic.
Aveti idee ce are? ce pot sa-i fac?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Fa-i restore din iTunes, de preferat din DFU mode și seteaza-l ca iphone nou (fără să pui vreun backup vechi). Dacă tot așa face e hardware și trebuie să mergi la service.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Asta inseamna ca o sa pierd tot ce am pe el?
Poze, Aplicatii etc...
Nu stiu, oricum mie mi se pare dubioasa treaba asta cu Iphone, am verificat ime-ul sa vad daca mai am garantia aia internationala sau ce era, si m-am inselat, a expirat in 9 octombrie nu 23.
Cam de pe atunci a inceput sa faca chestia cu ecranu', oi fii paranoia sau nu stiu, dar cam atata a fost sa mearga telefonu' , sa mearga un an fara probleme dupa gata.
In fine.
Last edited by Sharp; 10-16-2015 at 05:57 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Exact
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI