0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Buna seara,
Stie cineva cum pot face sa inregistrez automat convorbirile in telefon? M-am uitat, exista multe aplicatii dar mai toate apeleaza alt numar de telefon si inregistreaza convorbirile pe un server. As vrea sa inregistrez simplu convorbirile in telefon automat asa cum pot sa fac pe un telefon Samsung...
Va multumesc,
Sorin
Sorin Stanescu
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
Trebuie sa iei in calcul ca a inregistra pe oricine nu isi da acordul pentru asta este ilegal, in cele mai multe din tarile civilizate, de aceea nu exista o aplicatie nativa sau agreata de Apple pentru asta.
Thumbs Up/Down |
Multumesc! Am inteles ideea. Tocmai asta e ca daca te duci in alta tara si nu intelegi bine limba vrei sa reasculti convorbirea; totusi, daca instalez cydia nu pot gasi o aplicatie asemanatoare cu cele pt samsung?
Sorin Stanescu
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Nu exista asa ceva din pacate pe ios
Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Apropo, am incercat sa instalez Cydia cu Pangu Jailbreak for iOS ver 1.0.1 si acum imi spune no serviceCum sa fac sa o scot la capat? Am ios 9.0.2, iphone model: ME433B/A si Modem firmware: 6.01.00
Sorin Stanescu
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
cauta tutorial pe idevice.ro sau deschide alt thread. intrebarea ta nu e subiectul acestui thread.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI