0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut, deci acum două zile m-a mâncat pe mine în fund să vreau să fac update de la iOS 8.4 la iOS 9.1(cel actual). Am intrat în iTunes, am downloadat versiunea de iOS iar când aproape să se termine procesul de instalare primesc o eroare, și anume cea pe care am precizat-o și în titlu. De atunci telefonul este în Recovery mode, și nici până astăzi nu am reușit să-i dau de cap, am încercat toate variantele posibile însă nimic nu a funcționat. Vă rog da-ți-mi un sfat, orice!![]()
Last edited by tiberiuboboc; 11-03-2015 at 07:07 AM.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Încearcă asta
http://www.cnet.com/news/fixing-erro...phone-restore/
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Mi-e groaza sa dau acest sfat pentru ca mereu am intrat in polemici fara sfârșit, dar eu susțin sus si tare ca se poate, tine doar de măiestria fiecaruia: din recovery mode baga telefonul in DFU mode (daca reușești, ecranul e comet negru iar iTunes il vede in recovery), faci restore din DFU si nu o sa mai primești erori sau daca primești este clar ca este ceva hardware.
Trimis de pe al meu VF-895N folosind Tapatalk
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Schimba cablul, portul usb, schimba calculatorul, sau mergi la un service daca nu merge la tine.
seara buna.
Sent from my iPlaca using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
apare ca fiind liber
Decodare oficiala neverlocked ...