0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Buna seara.
Daca am gresit categoria, rog un moderator sa mute topicul in sectiunea potrivita.
Dupa cum spune si titlul, am o nedumerire legata de update la IOS 9. Detin un iPhone 6 Plus, codat pe Vodafone UK, si'l folosesc momentan cu R-Sim 10 cu IOS 8.0.2. Daca fac update la IOS 9.2 cum imi apare in Settings ca fiind ultimul IOS disponibil, imi va mai merge R-Sim'ul? Pe site la rsim apare IOS 9.x ca fiind suportat, dar nu specifica nimic de 9.2.
Sau, se poate update prin itunes folosind IOS 9.0.2 ipsw si instalat manual? Nu voi primi update automat la 9.2?
Thumbs Up/Down |
Received: 67/1 Given: 52/6 |
Salut, am un prieten, care foloseste tot R-Sim 10 si avea iOS 9.1 a facut update la iOS 9.2 si nu are probleme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Spune adevărul şi atunci nu va trebui să ţii minte nimic."
Mark Twain
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Cineva priceput, care'mi poate spune daca pot face update la 9.0.2, fara sa primesc ultimul update?
Thumbs Up/Down |
Received: 67/1 Given: 52/6 |
Atata timp cat am vazut, ca merge, eu zic sa ii dai, uite cand o sa ma vad cu el, daca nu faci update pana atunci, o sa pun un SS aici, sa te convingi
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Spune adevărul şi atunci nu va trebui să ţii minte nimic."
Mark Twain
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Nu poți face update la 9.0.2 ci doar la 9.2 sau la 9.1 dacă il mai semnează Apple ...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk ...
Last edited by tiberiuboboc; 12-15-2015 at 09:49 PM.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Multumesc pt raspuns.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Nu ai pentru ce. Topic închis.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...