0

Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
Buna seara! As vrea sa cumpar un iphone 6, iar detinatorul sustine ca are garantie pe imei . Aceasta garantie este valabila fara factura ? Am auzit ca se acorda garantie la noumax, istyle si fara factura , iar alte persoane spun ca numai cu factura. Astept niste detalii precise.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Oficial ar trebui sa ofere acea garanție si fără acte, dar ... unii useri zic ca le-au cerut acte, alții ca nu. Cel mai bine ia IMEI si trimite-le email celor de la Noumax si iStyle, īți vor raspunde foarte repede.
Eu așa am făcut si mi-au confirmat ca beneficiez de garanție internaționala chiar dacă nu am factura si garanție.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk ...
Last edited by tiberiuboboc; 12-22-2015 at 07:17 AM.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Multumesc frumos pentru raspuns. Asa o sa procedez! O zi buna!
Thumbs Up/Down |
Succes ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
intervin si eu, iStyle din Cluj mi-a cerut factura, daca am vrut sa duc un iPhone la garanție.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
De asta am si spus sa ia legătura cu ei, eu am trimis doar IMEI la Noumax si mi-au confirmat ca am garanție si sa păstrez emailul.
Normal ca le-am spus ca nu am niciun act
si asta se īntāmpla acum un an ...
Thumbs Up/Down |
Am fost la iStyle si mi s a spus ca imi trebuie factura
Thumbs Up/Down |
Īncearcă si la Noumax ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...