0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Va salut, am un iphone 5 si am constatat ca am pe toate laturile displayului diste dungi galbene de 0,2 cm (nu de pixeli) Formeaza ca un chenar mai exact. aveti idee ce este ?
Inca ceva am o autonomie a bateriei destul de slabuta zic eu. 1% => 3,4 minute(dezactivat backgroud app refresh locatie, luminozitate la 50%). Asa aveti toti posesorii ? Eu sunt obisnuit cu un 4s pe versiunea veche de soft cu 7,8 ore utilizare de asta va intreb. Multumesc frumos !
Thumbs Up/Down |
Received: 67/1 Given: 52/6 |
Ce culoare este telefonul tau?
Chestia cu utilizarea, la 1% cam tot atat ma tine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Spune adevărul şi atunci nu va trebui să ţii minte nimic."
Mark Twain
Thumbs Up/Down |
este alb.
Thumbs Up/Down |
Eu am avut la 5S si la 5, tot pe alb, acele dungi, mi se pare ca este normal, asa sunt facute, dar stiam ca sunt negre.
Mark Twain
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Este clar ca e o problema Hardware, daca e nou, te poti duce la garantie cu el, daca nu... La un service.
Mark Twain
Thumbs Up/Down |
Am avut si eu un 5S Gold cu aceeași chestie. Părerea mea ca este din cauza soluției de lipire dintre sticla si displei, sa îngălbenit de la caldura probabil. Se poate repara doar dacă ți-l desface, curată si lipește la loc. Este doar părerea mea, poate este altceva.
Thumbs Up/Down |
Received: 12/4 Given: 0/2 |
Este normal, Créd ca 90% din iphonele ce le-am vazut au avut așa ceva, acel chenar apare cam dupa vreo 2-2,5-3 ani de utilizare.
Enviado desde mi iPhone con Tapatalk
Nu am nici un talent anume. Sunt doar extraordinar de curios.
Albert Einstein
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
Intr-adevar, dupa niste ani de utilizare si (poate) expunere la lumina soarelui, calitatea materialelor poate fi afectata.
Asa ca ori il lasi asa pana la casare ori il inlocuieti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...