0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut , dupa cum spune titul in ultimele zile am primit niste apeluri din Irak , ciudate pentru mine neavand cunostinte pe acolo...
A mai patit cineva chestia asta si stie ce ar putea fi ? Am primit un apel acum 4 zile pe data de 4 martie cand am raspuns si nu se auzea nimic iar dupa 2 secunde s-a inchis si azi inca un apel dar de la alt numar tot din Irak la care nu am raspuns . Mentionez ca folosesc un iphone 6 neverlocked cu o cartela prepay de la Telekom .
Daca stie cineva ce este rog sa ma lamureasca si pe mine , iar daca am postat gresit imi cer scuze anticipat. Multumesc!
Thumbs Up/Down |
hei, tocmai am primit si eu acum, iar prietenul meu a primit acum vreo 3 saptamani. Nu am raspuns, dar el a raspuns si nu se auzea nimic. A sunat inapoi dar nimic. Tin sa mentionez ca avem tot iphone 6 si tot cartela telekom... Ai aflat ceva pana acum?
Thumbs Up/Down |
Salut, nu am aflat nimic, dar mai cunosc persoane cu iphone si tot asa au primit apeluri din astea ...
Thumbs Up/Down |
Eu am aflat ca ar fi niste persoane care vor sa faca bani din aceste apeluri. in special la cei cu abonamente, vine factura super mare. cel mai bine e sa nu raspunzi, nu se stie cine sunt sau de unde sau etc..
Thumbs Up/Down |
pana acum n-am mai primit apeluri si sper sa nu mai primesc , oricum sunt pe cartela reincarcabila)
Thumbs Up/Down |
si eu am primit la ora 4 noaptea un apel din Irak...)))
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Va cauta islamistii pentru recrutari hehe.
Cel mai bine sa nu raspundeti sa nu aveti surprize la facturi
Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...