0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Bună,
Sunt destul de nou pentru iPhone. Am găsit un ton de apel. Am descărcat-o pe calculatorul meu. Este un fișier MP3. Cum îl pot transfera pe telefonul meu?
Iti multumesc foarte mult
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
incearca tutorialul acesta
https://computers.tutsplus.com/tutor...ree--mac-46032
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Faceți 6 pași mai jos:
Pasul 1: Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să télécharger des sonneries. Dacă aveți deja acest lucru, treceți la pasul următor.
Pasul 2: Conectați iPhone-ul sau iPad-ul la computer și deschideți iTunes.
Pasul 3: Faceți clic pe pictograma dispozitivului din colțul din stânga sus al iTunes. Dacă nu este acolo, înseamnă că iTunes nu ți-a detectat dispozitivul. Asigurați-vă că cablul USB fulger funcționează corect.
Pasul 4: Dacă nu vedeți bara laterală în iTunes, ar trebui să o dezvăluiți făcând clic pe meniul Vizualizare, apoi pe Bara laterală. Treceți peste acest pas dacă bara laterală este deja prezentă
Pasul 5: Din bara laterală a iTunes, faceți clic pe Tonuri. Acum glisați și fixați tonul de apel .m4r pe secțiunea Tones din iTunes.
Notă: dacă nu vedeți secțiunea Tonuri, glisați și fixați tonul de apel pe secțiunea On My Device din bara laterală. O nouă secțiune Tonuri va apărea în bara laterală care arată tonurile de apel de pe iPhone.
Pasul 6: Odată ce tonul de apel apare în iTunes, acesta va fi, de asemenea, transferat pe iPhone conectat.
Asta e tot ce trebuie să faceți pentru a transfera tonuri de apel pe iPhone sau iPad utilizând iTunes 12.7. Dacă doriți să transferați mai multe tonuri de apel, repetați același proces ca mai sus.
Thumbs Up/Down |
Vă mulțumesc pentru partajarea. Este foarte necesar pentru mine chiar acum
Tag: Ringtone iPhone XS Max New
Last edited by Angelina111; 11-27-2018 at 12:48 PM. Reason: add information
Thumbs Up/Down |
Trageți un fișier sau un set de fișiere din fereastra Finder peste numele aplicației din listă
Tag: Iphone X Avengers Endgame
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...