0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Maine ma voi duce sa achizitionez de la cineva un bumper de iphone 4 , domnu zice ca e original dar vreau eu sa fiu sigur ca nu dau banii pe clone dalea...... cum imi pot da seama daca este "the real one" sau un fake la 3$ dupa ebay?
Thumbs Up/Down |
Material,finisaje.
Thumbs Up/Down |
90% sunt fake ce se vinde pe net, eu m-am lamurit pentru-ca si eu am vrut unu. In principiu cu cat este mai scump cu atat sansele sa fie original cresc. Daca este pana in 40-50 de lei 99% sunt chinizerii la 2 $
Thumbs Up/Down |
Dar totusi care este diferenta intre unul original si un fake? Cu ce e mai bun?
Zambeste, maine poate fi mai rau!
Thumbs Up/Down |
Pai ala original are butoanele din aluminiu, este facut din 2 materiale, un cauciuc moale si o rama de plastic mai dur lucios, este decupar perfect si se potriveste la milimetru pe telefon.
Am vazut fake cu butoane din aluminiu, dar totusi se vedea ca nu este de buna calitate, era un singur tip de materiale foarte moale. Si ar mai fi pretul, unul original este 100 lei in magazin, ce vedem pe net la 30-50 lei sunt in mare parte fake, dar se vand ca originale pentru-ca sunt multe copii fidele.
Unii iti zic ca iti da cutia care si aia este copie indentica cu cea originala. Si am mai citit la unii care au tinut mai mult timp un bumper ca iti cam zgarie telefonu.
Thumbs Up/Down |
Asa il am eu,cum zici tu crixalis.L-am cumparat din orange shop.
Tocmai mi-am cumparat o carcasa transparenta si vreau sa dau bumper-ul.
Ma gasesti pe privat dak doresti.
Thumbs Up/Down |
mi-am luat astazi de la acel baiat , arata foarte bine , e facut din 2 materiale , butoane din metal si se apasa excelent de bine , parca ar fi cele dp telefon, eu am skin alb pe telefon deci nu am dece sa ma ingrijorez din cauza zgarieturilor , de curiozitate marian la ce pret il dadeai? ca eu l-am luat la 43 de lei intradevar folosit dar arata impecabil
edit: apropo l-am intrebat de unde l-a luat si mi-a zis ca din orange shop . deci clar e original , per total mi se pare o husa excelenta dar combinata cu un zagg pe margini si spate sau un skin gen carbon la fel pe margini si pe spate .
Last edited by dezeubby; 08-05-2011 at 12:31 AM.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...