0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
si daca deschid redsn0w_win_0.9.9b1 -->SHSH blobs-->Verify imi apare un fisier niste multe cifre in fata si -iPhone3,1_4.3.3_8J2.plist .asta este salvarea SHSH?.ar fi cool rau de asta ar fi
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
Nu am folosit redsn0w pt SHSH, nush ce sa-ti raspund, daca ai avut 4.3.3 inainte pe el / cu jailbreak probabilitatea mare sa ai shsh disponibil, incerca cu tiny umbrella daca si el zici la fel, aia e, ai 4.3.3
Decodari iPhone 4S & 4 oficiale neverlock & Verificare Operator GRATUIT doar aici CLICK
mail: rm.marius@yahoo.com
Tel/SMS: 0769 489 603
Thumbs Up/Down |
oke, sunt pierdut. daca dau restore la un stock firmware din iTunes, imi da eroarea 3194. daca fac ce scrie pe internet sa rezolv eroarea aceea, imi da eroarea 1013. daca incerc sa rezolv eroarea 1013, imi da din nou 3194 si tot asa.
am reusit intr`un final sa trec de toate probleme cu redsn0w, insa se blocheaza cand ar trebui sa booteze. adica imi arata logo`ul apple si acea spirala, dar care este, de asemenea, intepenita. toate astea cand incerc sa imi pun 4.3.5.
cineva care sa ma poata ajuta? dau cate beri, sucuri, ape minerale, sticle de vodka vreti![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
si eu am aceeasi problema. Eu momentan miam pus 4.3.3. Sa instalat pana la jumate si mia dat eroare 1013. Iam dat fixRecovery si imi merge !! Acum vin si eu cu o intrebare ! DE CE NU SE INSTALEAZA PANA LA CAPAT SI DA EROARE ? Stie cineva raspunsul ?
Thumbs Up/Down |
DFU inainte de restore
fw 4.3.3 nu mai semneaza cu serv apple. solutii sunt destule pe forum AICI
Decodari iPhone 4S & 4 oficiale neverlock & Verificare Operator GRATUIT doar aici CLICK
Thumbs Up/Down |
mau, la mine nu ai nicio idee ?
Thumbs Up/Down |
Am un Iphone 4 32GB, iar la Version imi scrie 4.0 8a293
Ce inseamna asta?![]()
Thumbs Up/Down |
mau,eu am urmat tutorialul de aici si implicit am folosit redsn0w pt a face SHSH.acum ce te intreb eu.....SHSH facut cu redsn0w il citeste si tiny umbrella?
Thumbs Up/Down |
@Stefan - Stefan nu am idee ce ai facut, ce baseband ai? daca ai inferior de 06.x fa-i restore+update din itunes, dar inainte pune-l in DFU
@Zamby - nu am idee nu am folosit redsn0w pt. SHSH, ai rabdare poate "unul dintre noi" a folosit si are un raspuns BUN, dar ai incercat sa scoti SHSH cu tiny umbrella si n-a reusit?
@katavl - "ala insemna ca scrie la Version ! :-d"
Thumbs Up/Down |
din pacate am aflat mult prea tarziu de tiny umbrella ca altfel mai mult ca sigur ca incercam sa fac SHSH si cu ea![]()
Thumbs Up/Down |
si inca ceva......este tutorial care sa explice cums a faci downgrade de la 4.3.5 la 4.3.3 cu SHSH facut cu redsn0w?...............daca este unde e?ca eu am cautat de-am albit si nu am gasit
am gasit tutoriale cum sa faci si cum sa vezi ca ai facut cu redsn0w
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
cauta intre articolele de pe idevice.ro, nu pe forum.
nu te pot ajuta cu link, sorry
/m.r.
Sent from my iPhone
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
@Zamby verifica si in tiny umbrella daca ai disponibil shsh de la 4.3.3, posibil ca da
Referitor la redsn0w 0.9.9 b1 ai optiunea Stitch – Ataseaza SHSH-urile de un anumit custom firmware, functie care nu inca nu este finalizata, deci ar trebui evitata pentru moment.
•Stitch – permite atasarea de SHSH-uri pentru un custom ipsw. Din pacate functia nu este completa deci un are rost sa insistam asupra ei acum. Voi reveni cu detalii si intregul proces de indata ce MuscleNerd o finalizeaza. Functia Stitch are probleme in procesul de salvare a baseband-ului in timpul restore-ului asa ca NU o utilizati!
Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2011/09/19/red...#ixzz1Z0LIU0Yg
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Thumbs Up/Down |
am incercat in tiny umbrella si-mi arata ca ar fi SHSH salvat doar 4.3.5,dar cum ti-am spus mai sus,eu tiny umbrella am folosit dupa ce am bagat ios 4.3.5(asa imi aduc aminte)
Thumbs Up/Down |
uite mau la
•Query – permite verificarea SHSH-urilor salvate in Cydia pentru un anumit dispozitiv. Functia are nevoie de ECID-ul vostru pe care il aflati tot cu redsn0w din meniul Preferences>ECID. cand dau imi apare asa iPhone 3,1 (numarul ECID) full slobs 4.3.5 s iPhone 3,1 (numarul ECID) partial blobs 4.3.3..........ce sa inteleg de aici? ca SHSH 4.3.3 nu poate fi folosit ca nu are lipsuri?
Thumbs Up/Down |
Nervii si oboseala dar mai mult nervii isi spun cuvantul.................nici sa scriu nu mai stiu................am sa de multi nervi ca-mi vine sa-l sparg![]()
Thumbs Up/Down |
@Zamby - nu te mai chinui, deocamdata nu e disponibil. http://blog.iphone-dev.org/redsn0w-iOS5 & http://twitter.com/#!/musclenerd
*Nu sparge nimic :-d & si stai cu ochii pe idevice, cand va fi disponibil aici va fi anuntat prima data.
Last edited by mau; 09-26-2011 at 02:58 AM.
Thumbs Up/Down |
Stiu, dar ideea era ca am niste dubii, iar acel "8a293" ma tulbura.
Telefonul nu il am la mine acum, astept sa imi vina din anglia, ceea ce vroiam eu sa aflu este daca cumva mi-am luat tzapa si este replica sau nu.
Vreau sa ma lamuresc daca se poate inainte sa imi ajunga in tara si sa nu mai stau cu "morcovu in fund"
Ce as putea sa verific in cazu unei replici ? :|
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...