0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut !
Am cautat pe forum si am gasit doar pentru 3gs/3g sau pentru alta retea,
Care este problema, luna trecuta mi-a mers internetul, dupa ce mi-a expirat oferta de date, bineinteles am activato dinnou, si ce constat, ca nu imi mai merge internetul, de exemplu pot sa intru pe facebook, dar nu pot sa accesez celelalte aplicatii care necesita internet, am acele setari in general>network>cellular data apn=internet user=internet=orange.
Ce pot sa fac ?
Am uitat sa mentionez, telefonul este codat, si folosesc Gevey Sim.
Thumbs Up/Down |
nu a mai avut nimeni problema ?
Va rog ajutati-ma !!!![]()
![]()
![]()
Thumbs Up/Down |
Dai un reset la network si vezi daca rezolvi ceva![]()
Thumbs Up/Down |
am incercat...
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Si daca activezi roaming data din setari vezi iti merge asa?MAi ales ca ai gevey sim.
Thumbs Up/Down |
pai, doar asa imi mergea, altfel nu imi mergea, acum sub nicio forma nu mai merge
Thumbs Up/Down |
Salutare ..am aceasi problema ca alexzut...prima optiune a mers netul o luna apoi am schimbat optiunea si cartela sim (deoarece cica era demagnetizata) iar a mers ok 3 saptamani ...apoi iar am schimbat optiunea si gevey-ul a mers iar 2 saptamani acum iar nu merge( inainte era ok 3g puteam folosi netul acum pot sa intru doar pe facebook...fara 3g nimic ... HElp ce pot sa fac?
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Am mai citit asta undeva, dar nu stiu unde, scuze. Incearca un reset network.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Am incercat reset network ...ai citit probabil pt ca am 8 ore de cand caut o rezolvare si am postat mai peste tot unde am crezut ca pot primi un mic ajuto![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Sa nu postezi in mai multe locuri pe forum, ca vei primi avertizare. O sa mai caut si eu, dar poate apare cineva care stie mai bine si te ajuta, nu dispera. Ai vorbit cu operatorul?
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Nu cred ca am postat aiurea ...adica cel putin unde am vazut dicutii in cazul meu pt am 2 iphone ...si 2 probleme... unul am 4.3.3 si am incercat sai salvez SHSH dar mia salvat pt 4.3.5 ...am inteles ca nu mai pot face asta deoarece nu mai semneaza apple pt 4.3.3 ...iar a 2 problema e cu netul la celalalt care iam dat un update gresit de la 4.3.3 la 4.3.5 ...si voiam sa revin la original 433... anyway...merge asa dar are si problema cu internetul ...care care nu stiu ce se intampla chimb optiunile merg o perioada apoi numai merg...nu inteleg de ce...e din cauza la gevey? e din cauza setarilor nu stiu ..![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
setările APN? caută pe forum. nu m-am lovit niciodată de problema asta, nu te pot ajuta nici măcar teoretic. știu doar că s-a mai discutat pe forum
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Da mai este sa instalez Supreme Preferences (ca sa apara meniul cu APN) sau sa caut si sa instalez profilul orange ro pe unlockit.co.nz si ultima varianta sa pun 3G on din SBsettings ...am sa incerc toate astea pana ii dau de cap ca nu mai stiu ce sa mai facOricum multumesc mult imediat ce gasesc o rezolvare revin
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...