Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
salutari, am un ip 4 codat in anglia din cate mi s-a zis pe forum( mc603B) care functioneaza cu gavey sim. As vrea sa-i fac un official unlock din mai multe motive- update la ios5; -vreau sa scap o data de gavey care imi consuma bateria intr-o zi in regim de asteptare.
intrebarea este, ati mai facut official unlock la acest model mc603b ,care este sansa de reusita?
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
100% :-) acum depinde in ce retea e blocat cu exactitate ( asta se verifica inainte de unlock ).
Decodari iPhone 4S & 4 oficiale neverlock & Verificare Operator GRATUIT doar aici CLICK
mail: rm.marius@yahoo.com
Tel/SMS: 0769 489 603
Thumbs Up/Down |
depinde? de ce? stiu ca sunt 5 retele- vdf-orange-t mobile- o2 si inca una. care face probleme? si daca e o retea de care zici tu " depinde" nu se decodeaza oficial? si ziceti-mi cam cat dureaza. ms
Thumbs Up/Down |
pt uk maxim 15 zile, difera de la o retea la alta timpul si costul la fel, intre 70e-100e ; toate retele uk ofera decodare oficiala. lamurit?!
Decodari iPhone 4S & 4 oficiale neverlock & Verificare Operator GRATUIT doar aici CLICK
Thumbs Up/Down |
pe jumatate... am citit in multe anunturi ca daca ar fi intr-o anumita retea din uk si daca e blacklisted nu s-ar decoda ,ma poti lamuri? de asemenea stiu ca O2 nu oferea unlock fara factura. eu nu am nici o factura la telefon
Thumbs Up/Down |
cum am spus, se verifica inainte daca e disponibil terminal-ul pt unlock * asta ca siguranta atat pt. tine cat si pt. intermediarul ce-ti face unlock, factura nu ai nevoie de aceea platesti cativa euro in plus la intermediar ca n-ai factura, totul e pe baza de imei.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...