0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
iPhone 4s 32GB Neverlocked
- 32 GB white/black 599 euro
- 64 GB white/black 699 euro
Daca luati mai multe bucati pretul individual este de 580 euro respectiv 680.
Telefoanele sunt trimise din Canada
Astept PM cu cei interesati
Thumbs Up/Down |
Salut.Sunt foarte interesat de un iphone 4s 32gb.Cum luam legatura?Te-am sunat dar nu ai raspuns.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
De unde sti?
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Pana mi-am luat Iphone-ul 4S am dat de fel si fel de tepari. Cu plata inaite, sa ii trimit ban i de curier, Persoana de mai sus zice ca trimite din Canada, cine are tupeul sa ii dea banii pe telefon si apoi sa ii trimita coletul ?
Merita banat, parerea mea![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
n.or fi toti asa de naivi ca tine:-j
ps: daca recurgem la pareri personale despre altceva decat iDeviceuri, va iesi urat!
/m.r.
Sent from my iPhone
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
eu unu sunt de acord cu draque. imi tot caut iphone 4s la un pret mai bunicel. Daca nu gasesc zilele astea ma duc sa imi iau de la eMag.
Si eu am dat de tepari. ( sa le dau banii prin cont bancar. sa mergem la notar. tot felu de idei. ) eu unu nu dau nimic inainte. Luati masuri cu acest user.
Thumbs Up/Down |
Gata cu off topic please.
Thumbs Up/Down |
omul este tepar dovedit. Va rog nu apelati la el.
Am avut eu 11 Iphone 4S de vanzare (16gb - 640 euro) iar respectivul m-a sunat ca ar vrea sa cumpere de la mine. L-am intrebat cum de vrea sa dea 640euro pe 16Gb cand el vinde 32Gb la 600euro. Mi-a explicat ca aia este alta "combinatie"si daca sunt dispus imi cumpara si 50/saptamana... evident, nici n-am mai stat la discutii cu el.
Cativa useri care au cumparat de la mine mi-au confirmat ca omul cere banii in avans prin paypal etc...
PS: ba chiar mai mult, pe unele forum-uri mi-a furat si poza din anuntul meu.
Thumbs Up/Down |
@radeon011, daca nu primim explicatii la acuze in termen de 3 zile, esti banat pe acest forum.
Thumbs Up/Down |
Tu crezi ca mai intra sa iti dea explicatie?, el asteapta sa ii indexeze google postul si apoi puteti sa il banati. Daca il banati stergeti threadul cu totul de pe forum postul.
App. @LauR Eu mi-am luat 4S in pret foarte bun (sigilat + 2ani garantie) la pretul de 2800 Ron. O seara placuta.
Thumbs Up/Down |
Numai e valabil... eu nu aveam niciun telefon, eu doar faceam rost de clienti pentru cel ce trimite din canada. Numai sariti cu gura pe mine
thread closed pls
Thumbs Up/Down |
OK !
Se inchide!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...