0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
In sfarsit un app romanesc tare!
Mai au de munca la continut dar trebuie sa apreciem munca depusa pt aceasta aplicatie!
Bye now!
Thumbs Up/Down |
Ce nu-mi place la Bancuri OK e faptul ca dupa ce citesc un banc si revin la pagina unde apar ele insirate, ma duce la TOP page in loc sa ma lase acolo de unde am ramas. Dar e FREE asa ca e destul de OK.
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Nu stiu de ce, dar la mine in appstore nu imi apare
Thumbs Up/Down |
Nici la mine in appstore nu mai apare bancuriok.
Thumbs Up/Down |
poate nu iti apare pentru ca esti pe cont de state
Thumbs Up/Down |
Sunt pe cont romānesc. Dacă caut bancuri īmi apar 3 aplicații dar nici una nu e bancuri ok
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
nu e stabila
Thumbs Up/Down |
E okay aplicaţia, nu extraordinară, dar e free, aşa că nu mă plāng.![]()
Thumbs Up/Down |
Sa aiba legătura ca nu o gasesc in appstore faptul ca am os 4.0?
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Sunt pe Romānia store. Am gasit pe el roradio, calendar ortodox, si multe aplicații, exceptand asta.....
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Ai dreptate, acum m-am conectat si eu pe Ro Appstore si nu mai este. Eu pe 31dec de pe RO am luat-o. Se pare ca este un update pe zaone.ro, unde spune ca momentan aplicatia e retrasa din AppStore link
Daca vrei sa fii te ajutor, mai bine taci cand nu te pricepi!
Thumbs Up/Down |
Asta explica totul. Mă gāndeam ca a luat-o razna telefonul meu sau sunt mI prost ca moritatea de aici si nu știu unde sa caut.
Mă bucur ca telefonul funcționează normal iar cu prostia ......
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Se pare ca aplicatia nu se mai updateaza. Apare loading...Last update 09.01.... si cam atat!
Daca vrei sa fii te ajutor, mai bine taci cand nu te pricepi!
Thumbs Up/Down |
Aplicatia de bancuri pentru iPhone a revenit in AppStore. Datorita traficului foarte mare am fost nevoiti sa o scoatem temporar. Acum am migrat pe un VPS si sper sa nu mai avem probleme. Ne-ati ajuta foarte mult daca a-ti lasa un comentariu cu pareri si sugestii legate de aplicatie ! Si nu in ultimul rand sa o votati in appstore, locul de unde o si puteti descarca !
Multumesc frumos !
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Sa lasam si un link pentru descarcarea ei : http://itunes.apple.com/ro/app/bancu...412238684?mt=8
Thumbs Up/Down |
Confirm reintroducerea aplicatiei "bancuri ok" in appstore, merge foarte bine si o recomand.
Thumbs Up/Down |
Am instalat si eu. Este frumoasa dar trebuie sa mai fie introduse bancuri noi si mai numeroase. Ieri am citit mai mult de jumate din ele in cāteva ore
Sent from my iPhone using Tapatalk
YO5PJH
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...