0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Am iPhone 4 cu iOS 4.3.5 pe el cumparat din SUA si il deblochez cu Gevey.
Vreau sa ii fac upgrade la iOS 5, nu la 5.0.1 pentru ca am inteles ca inca este destul de nesigur si din experienta prietenilor se duce bateria repede de tot.
Momentan sunt destul de confuza pentru ca am gasit cam multe metode si nu stiu care e fake si care nu; si vreau sa stiu exact cum pot sa ii fac update de la 4.3.5 la 5 si unlock? Preferabil sa folosesc Gevey-ul in continuare, dar daca exista posibilitatea sa ii fac upgrade si unlock fara Gevey e foarte ok si asa.
Daca puteti va rog sa ma ajutati, dar as vrea ceva concret, nu pareri nesigure. Ce imi recomandati?
Sa folosesc tutorialul de aici ?
http://www.idevice.ro/2011/11/11/tut...e-2-8-beta-11/
E bun si pentru 4.3.3 ? Trebuie sa fac upgrade la 2 telefoane.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Pai cel mai sigur intereseaza-te cit te costa neverlock la amindoua si daca se poate face si apoi sa faci upgrade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Neverlock la ce le din america nu se mai face. Mai bine stai tu linistit la 4.3.5 ptr ca nu castigi nimc.
Thumbs Up/Down |
Am auzit chestia asta. Dar in acelasi timp cineva aici pe forum a postat linkul asta:
http://www.iphone-unlockme.com/factory%20unlock.htm
Sa cred, sa nu cred?
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
20USD pentru ATT? să nu crezi![]()
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
E tzeapa, nu folosi serviciile alora. In cel mai bun caz o sa primesti doar tutorial despre jailbreak si unlock via ultrasn0w care e compatibil doar pt baseband 1.59.00 la iPhone 4
Decodari iPhone 4S & 4 oficiale neverlock & Verificare Operator GRATUIT doar aici CLICK
mail: rm.marius@yahoo.com
Tel/SMS: 0769 489 603
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Gabriela, mai da-ne detalii, spune-ne ce baseband ai, daca au avut Jailbreak uite-te in Cydia ce SHSH iti arata ca ai salvate. iOS 5.0.1 este mai stabil decat 5.0, bateria se duce mai repede cel mai probabil din cauza Jailbreak-ului.
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
Softgsm merci mult de raspuns. Dar sunt curioasa, intrebare pentru ceilalti cititori ai forumului, a mai incercat cineva la cei de la SoftGSM? Ma bate gandul sa incerc, dar pretul e piperat tare de tot.
Nu am avut Jailbreak.
Modem Firmware 04.10.01
Jailbreak-ul nu prea ma atrage.
Dar sunt foarte curioasa daca cumva vor mai scadea preturile la deblocare. Mi-am spart sticla ( am sticla galbena inlocuita in State) acum o luna si trebuie sa strang bani sa o schimb, 450 lei acolo, inca 80 deblocare.... am gaura in buzunar.
Thumbs Up/Down |
Ce naiba s-a intamplat? Am intrat acum cateva ore, dupa ce am primit raspunsul de la SoftGSM, pe site-ul lor, si era 80 euro decodarea, cum au spus si ei, si cand am intrat acum - 115 euro ! ????
Nici gand !
Asta nu e seriozitate!
Thumbs Up/Down |
Received: 12/4 Given: 0/2 |
Se poate face upgrade fara sa actualizezi modemul, dar gevey-ul ce merge la versiunea 4.3.5 nu merge si la versiunea 5xx.
Trebuie sa ai programator de gevey ca sa poti sa faci aceasta actualizare, sau sa-ti cumperi alt gevey.
Thumbs Up/Down |
Aici te contrazic ad3lin, eu folosesc fix acelasi Gevey Sim pe 5.0.1 pe care l-am avut si pe 4.3.5. Este un Gevey Sim original.
Powered
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Confirm si. eu ce a spus Oxxo
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Oxxo ecranul si sticla de pe spate sunt sparte. (l-a dat motanul nostru jos de pe masina de spalat pe gresie).
Deci spuneti ca e posibil ca gevey-ul sa mearga si la ios 5? Asa cum e el?
Nu stiu ce sa spun mi-ar place sa il decodez pe bune fara complicatii, dar la pretul asta...nu stiu.
Thumbs Up/Down |
doar sa nu faci restore decat la custom ipsw. altfel vei pierde basebandul decodabil cu gevey
/m.r.
Sent from my iPhone
/m.r.
Thumbs Up/Down |
nu va contrazic, din ceea ce eu am versiunile de gevey ce eu vand si utilizez nu merg cu 5.0.1 trebuie sa le actualizez, de exemplu un gevey pt versiunea 4.3.5 ce cred ca este v4, nu imi merge intrun os 5.0.1. Totul este bine pana in momentul cand sun la 112, in acel moment telefonul nu mai recunoaste simul, si da un aviz de eroare gen, nu este nici o cartela sim, fac iarasi pasi din nou si iarasi in momentul sunarii la 112 nu mai recunoaste sim.-ul, probabil ca voi aveti geveyºuri ceva mai bune.
Thumbs Up/Down |
Baieti as vrea sa va intreb ceva, pt iphonurile 4s cand ii pui gevey cere activare mcc-ul si mnc-ul sunt corect puse, stiti vreo solutie ceva?¿?
Nu la toate face asa doar la unele saptamana asta miºam luat disperare cu 3 telefoane.
Thumbs Up/Down |
@softgsm
Si pana la urma ce legatura are ceea CE vorbim noi cu ceea ce spui tu... daca vrei iti dau si eu idul meu de ebay...
Sau tu postezi peste tot ca saºti faci publicitate¿? cred ca aici nu ai voie sa postezi asa ceva.
Thumbs Up/Down |
@softgsm: daca mai vrei sa stai pe forum, iti sugerez sa uiti cum sa pui link.ul ala spre okazii. ok?
/m.r.
Sent from my iPhone
/m.r.
Thumbs Up/Down |
@gabrielap Acum poti debloca telefonul gratuit daca este blocat pe AT&T si a iesit din peridoada de contract: http://forum.idevice.ro/showthread.p...da-de-contract
Powered
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...