0

Thumbs Up/Down |
Received: 3/1 Given: 1/0 |
Decodari iphone la cele mai mici preturi. Decodari pe retele UK cele mai ieftine.
pt aflarea retelei 5 euro. (doar daca nu sunteti sigur sau nu stiti in ce retea e blocat terminalul).
Pt alte info PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
o listă de prețuri ar ajuta.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Asa este o lista de preturi ar ajuta mult mai ales ca am preturi mici...doar ca preturile se schimba destul de des...mi s-a intamplat sa-mi schimbe pretul de 2 ori intr-o zi...si daca pun un pret de 60 euro dupa 2 ore tre sa cer 70, nu e placut clientului sa-i zic ca pe site am un pret dar eu cer altul...si crede-ma ca as vrea dar timpul nu-mi permite sa fac update de preturi dupa cum se schimba...
Deci in cazul acesta nu ramane decat sa cer pretul in momentul cand intreaba clientul pe forum sau PM. asa sigur dau pretul corect dupa care nu se mai modifica.
Singurele preturi care nu se schimba des si pe care le pot pune sunt cele pe UK.
T-mobile - Orange UK 55 euro.
O2 UK 55 euro (iphone 4 de 8gb si iphone 4s nu se pot debloca in O2)
Vodafone UK 60 euro
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
Da asa este o lista de preturi ar ajuta multchiar daca este orientativa si poti specifica treaba asta, sunt sigur ca nu se va supara nimeni.
"Nu există o tortură mai nemărginită pentru om ca propriile gânduri"
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
Scuze ca ma bag,nu iti zic cu rautate dar toti avem lista si iti urez succes..dar dc nu ai lista nu e bine ca influentezi lumea cu anuntul gen : "Asa este o lista de preturi ar ajuta mult mai ales ca am preturi mici " pt ca nu este asa si iti dau exemple:
T-MOBILE-55 EURO si la mine este 45 euro
Verificare retea la tine este 5 euro si la mine 15 ron adica 3 euro
Nu vreau sa supar pe nimeni si dc am gresit rog sa se stearga postarea mea...dar cand zici cele mai mici preturi tre sa ai si o dovada o lista si chiar sa fie asa...la tine is cele mai mici preturi ne justificate...multumesc si scuze dc am deranjat.
BAFTA!
Thumbs Up/Down |
+1.
demonstrează cu numere că ai prețurile cele mai mici.
nu încearcă nimeni să te scoată din business, dar cei cu nevoie de unlock au dreptul să știe prețurile, ca să poată alege ce le convine mai mult.
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
salut! pt iphone 4 16 gb black, carrier: tele 2 sweden se poate? daca da, care ar fi pretul si cat ar dura?
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
@raregsm: rămâi în thread-ul tău. orice reply atrage infraction points.
@rwmarius: nu mai da reply despre discuția de mai devreme. orice reply atrage infraction points
fiecare dintre cei care fac decodări pe forumul ăsta și-au câștigat clientela. dacă tu zici că ai prețuri mici, o să vadă viitorii tăi clienți.
succes mai departe. nu se va șterge niciun thread.
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Pe at&t se poate debloca iphone 4?
Thumbs Up/Down |
@bgd47: din câte știu eu, ATT nu e disponibil pentru factory unlock
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Softbank jp?
Thumbs Up/Down |
Sal. Am un Iphone 4S codat pe Sweden - Telia, se poate face neverlocked? Cat coasta? Mersi
Thumbs Up/Down |
am un iphone 4 si as dori sa-l decodez , dinc ate stiu e vodafone spania:| ma paote ajuta cnv? sunt din iasi
Thumbs Up/Down |
imi-urile, pune si pretu pentru fiecare te rog...
01 274900 089772 6
01 254300 508046 5
Multumesc.
Thumbs Up/Down |
La un iphone 4s de pe Three - UK ii poti face ceva?
Thumbs Up/Down |
Salut!
am un iPhone 4 codat pe o retea virgina in Franta.
cat costa decodarea?
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Pe ce e codat acest imei si cat costa decodarea? 013406002414047
Multumesc.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI