0

Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Incepand de astazi va supun spre testare tema mobila a forumului iDevice.ro. Pentru a o activa accesati acest link : http://forum.idevice.ro/forum.php?styleid=15 de pe iDevice-ul vostru. Va rog sa imi spuneti daca intalniti buguri cand o utilizati.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
pe SGS II se vede super.
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Pe ipad nu-mi place cum se vede interfata forumul-ui. Nu se vad bine teme noi subscrise, paleta de culori nu e faina.
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Imi selectezi tema din setari din josul pagenii....![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Tot de acolo o si deselectezi daca nu iti place) Si daca te uiti tot acolo vezi Lightweight si Lightweight 2. A doua este tot o tema mobila dar mai uratica.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
salut,rog un operator ca ma poate lamuri cum pot sa reeditez in postul in care am editat deja,mai pe scurt care e butonul pt reeditare cu acel timp de 5 minute de pe iphone cu aceasta interfata de mobil..multumesc..![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Ar trebui sa-ti apara in bara de jos, la fel ca pe pc, nu-mi dai seama ca la mine e tot timpul.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
din pacate mie nu imi arata decat Reply to Tread...si nimic altceva..(..ok,o sa incerc atunci sa fiu precaut..merci..
)
Thumbs Up/Down |
Eu am intrat de pe laptop si acum se vede ca la orbi, un font mare si titamai butoanele.. cum procedez sa o scot?![]()
Thumbs Up/Down |
gata s-a rezolvat.. o testez acum si pentru telefon
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI