0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
Decodare, deblocare, activare iPhone 4s versiunea 5.0.1, orice baseband.
-Nou!! Decodare iPhone 4S cu noul Gevey Sim. Trebuie sa stiti operatorul pe care telefonul este codat. Daca nu aveti aceasta informatie, o putem afla noi GRATUIT!!!
-Pentru decodarea iPhone 4S, fiecare Gevey Sim, trebuie programat cu codul operatorului de unde a fost achizitonat telefonul. Daca nu sunteti din Bucuresti, si vreti sa decodati telefonul dumneavoastra iPhone 4S, este necesar sa ne spuneti telefonic operatorul sau IMEI-ul aparatului, si va vom trimite prin curier, adaptorul Gevey Sim personalizat. El va functiona cu orice cartela de pe orice operator.
-Atentie!!!! Noua versiune de Gevey, permite deblocarea iPhone 4s fara apel 112.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati:
YM: gabrielgsm
Vodafone : 0722.98.50.58
Cosmote : 0765.36.38.90
Romtelecom: 021.313.97.93
Last edited by tiberiuboboc; 03-03-2012 at 03:23 PM. Reason: A afisat un link reclama.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
@gabrielgsm, conform regulamentului intern al forumului (pe care il poti citi din semnatura mea) este interzis ca postul ”sa contina reclame sub orice forma (orice link din afara domeniului iDevice)” sau ”informatii ce pot fi considerate reclama”. Ajung numerele de telefon si adresa de YM pentru cei care doresc sa te contacteze. Am editat eu postul tau.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Si pretul tre sa-l ghicim noi?
Thumbs Up/Down |
Received: 12/4 Given: 0/2 |
exact pretul trebuie ghicittrebuie tinut cont ca un gevey nu costa mai mult de 6 € plus adaosul comercial de la persoana cel vinde + transportul, pt romania nu ar trebuii sa coste mult..
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Arata-mi si mie unde un x-sim pentru iphone 4S costa 6€?
Scuze de off!
Thumbs Up/Down |
Received: 12/4 Given: 0/2 |
nu vreau sa divulg mai multe lucruri, si eu deblochez si repar telefoane si as strica treaba. Am spus cat costa pentru ca nu ai spus nici un pret, daca te deranjeaza editez acel post nui nici o problema, nu am de gand sami fac **dusmani** pe acest forum si din potriva prieteni daca se poate.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
salut,softbank iphone 4s se poate decoda as fi interesat sa achizitionez,sunt din buc
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...