0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Am un 3gs blocat pe 3.1.3 cu firmware 05.12.01 si vreau sa ii fac un update la 4.3.3, sau ceva mai bun decat cel pe care il am.
Precizez ca telefonul are jailbreak si unlock, daca fac acest update se pierde unlockul? mai pot face unlock dupa update?
Multumesc anticipat, daca se poate as dori un tutorial, sau link pt unul.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
salut.. o să cam pierzi basebandul. după vechea variantă de restore.. :|
īncearcă asta: http://www.idevice.ro/2012/03/14/tut...014windowsmac/ și pune 5.0.1
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Daca fac update la 5 pot face unlock?
Thumbs Up/Down |
citește cu atenție īnainte să te apuci. zice-se că vei păstra basebandul.. deci vei putea face unlock.
eu nu am īncercat varianta asta. a reușit cineva, am citit pe forum azi din īntāmplare, dar nu mai știu unde.
ATENȚIE! DOAR DACĂ ai SHSH salvate pentru 5.x pe care vrei să-l pui
Last edited by mikeru; 03-14-2012 at 07:56 PM.
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Poate par cam "novice" dar chiar nu stiu ce e SHSH, de unde il iau?ce fac cu el? Sa inteleg ca e mai bn sa fac update pe un IOS mai mic decat 5, daca da, trebuie pastrat basebandul?
Thumbs Up/Down |
Am deslusit problema cu SHSH-ul, daca il salvez e bun pt iOS 5.0.1? Pot face upgrade la acest sistem iar pe urma sa fac unlockul? Scuze pt atatea intrebari dar prefer sa stiu sigur inainte sa ma bag in el.
Thumbs Up/Down |
dacă nu le-ai salvat la timpul potrivit, e cam tārziu. dacă le ai īn Cydia, folosește TinyUmbrella ca să le salvezi pe local. apoi vezi tutorialul de mai sus.
īncă odată: nu l-am folosit... doar am citit că a funcționat.
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Am instalat iSHSH de pe cydia, si qm salvat shsh-uri pana la versiunea 4.3, inseamna ca pot sami pun 4.3 pe el? Daca da, ma poti ajuta cu un tutorial? App, imi trebuie cartela originala pt activare? Sincer, nu o mai am![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Poti folosi snownreeze si tutorial gasesti pe forum, e stiky.
P.S. Data viitoare fi mai inventiv cu titlul thread-ului si nu ne mai saluta.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Nu am găsit tutorialul pentru mine, am găsit pt 3.1.2 update la 4.3, pot folosi aceelasi tutorial? Dacă nu īmi poţi da u un link?
Thumbs Up/Down |
deci.. pentru ce versiuni ai SHSH? ori cu TinyUmbrella, ori din Cydia, īn ecranul principal, scrise sus
și īn funcție de asta vedem
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Cred ca le am pt toate versiunile, pana la 5.0.1, dar am inteles ca la aceasta nu poate fi facut unlock, deci am la 4.3, si vreau sa fac update pe asta plus unlock, se poate?
Thumbs Up/Down |
fă la 5.0.1 folosind link-ul pe care ți l-am dat mai sus, la postarea #2. īți vei păstra basebandul
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Si o sa pot face unlock? In cydia imi arata ca am pana la 5.0.1 dar mi le'am salvat si imi apar doar pana la 4.3, le'am salvat cu iSHSH.
Thumbs Up/Down |
in iSHSH ai selectat All Versions?
/m.r.
Sent from my iPhone
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Da, imi apare un mesaj in iSHSH cum ca iOS 5.0 + shsh blobs can no longer be used to restore.... Cred ca de aceea nu'mi salveaza si pt 5.0, asa ca raman la 4.3, ma poti ajuta cu un link de tutorial pt veraiunea asta? Mersi mult.
Thumbs Up/Down |
la 4.3 jailbreakul e tethered. si vei pierde unlock.ul. daca ai 4.3.3, e altceva, ala e untethered.
ce sa zic.. incearca tutorialul de mai sus cu 4.3.3... dar nu pot sa.ti promit nimic!
/m.r.
Sent from my iPhone
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Nici pt 4.3.3 nu am shsh, o sal fac pe 4.2.1 e bun tutorialul pentru iOS'ul asta? Apropo, shsh'ul e pt 4.2.1r1, e vreo diferenta? Si e pt bootroom nou.
Thumbs Up/Down |
nu știu dacă la 3GS are a face r1 sau nu.
īncearcă tutorialul ăla.. dacă nu merge, nu poți pune decāt custom de 5.1 sau poți īn alt mod, dar o să pierzi basebandul decodabil.
eu zic să faci upgrade la 5.1 cu sn0wbreeze.
/m.r.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...