0

Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
am nevoie de ssh pt vesiunile ios 4: 4.0-4.3.5 pt ca am obesrvat ca se pot folosi de la un device la altul
.........
am uitat sa precizez e vorba despre iphone 4
Last edited by tiberiuboboc; 03-27-2012 at 01:20 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Nu știu de unde ai văzut tu ca se pot folosi ! Eu știu ca nu se pot!
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
pune openssh si ai ce-ti trebuie, sau poate nu inteleg eu.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
eu am reusit sa folosesc ssh-ul de la un device la altul, nu am cerut decat o favoare
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
SHSH! nu ssh!
zi-ne și nouă cum ai reușit? careva un un iPhone 4.. să ne-ajute![]()
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Eu deja sunt confuz si curios sa vad rezultatul!
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Mai... felicitari ce sa-ti zic daca ai reusit, eu sincer nu cred pana nu vad dar nici nu pot sa te contrazic. Cu SHSH de 4.3.5 te pot ajuta eu.
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
ok oxxo e bun shsh pt 4.3.5 as avea nevoie de de unul dintre 4.0, 4.0.1 sau 4.0.2 dar cred ca sunt cam rar de gasit dar in fine
am avut un iphone 4 blocat cu cod de scuritate i'am dat restore si'am pus versiunea 5.0.1 cu semnatura altfel nu a mers, as fi vrut sa pun o v ersiune 4.x.x dar nu am reusit altfel puteam sa'i fac si unlock insa dupa jailbreak a ramas untethered fara a instala nimic din cydia
al doilea iphone 4 era la fel blocat cu cod de securitate(cred ca banuiti de ce :-D) doar ca nu reuseam sa ii instalez nici o vesiune oricare ar fi aia neavand nici'un shsh in schimb aveam versiunea semnata de la celalalt telefon si a mers instalata doar ca ce a fost ciudat e ca telefonul nu mai avea untethered jailbreak bine ceea ce era si normal pt ca ramane untetheread dupa ce instalez corona din Cydia dar nu inteleg de ce primul a ramas un untethered
am observat ca, cu cat dispozitivele sunt mai avansate tot mai greu sunt de hekarit
Thumbs Up/Down |
Pai este foarte simplu, folosesti snowbreeze 2.9.3 si face direct untethered si nu mai trebuie sa instalezi corona. Daca vrei sa iti trimit SHSH de la telefonul meu (pentru 4.3.5) sa imi dai un e-mail pe privat. Dar la 4.3.5 nu exista JB decat tethered.
Powered
Thumbs Up/Down |
ai P.M
da am incercat si eu cu sbowbreeze la primul telefon si mi'a ramas tethered, dar la al doilea telefon nu am incercat
Thumbs Up/Down |
Este foarte important sa folosesti ultima versiune (2.9.3) ca sa nu mai trebuiasca sa folosesti Corona.
Powered
Thumbs Up/Down |
cine vrea sa stie in retea e blocat telefonul se poate face gratis pe gsmlover si am mai gasit ceva acolo UltraSn0w 1.2.5 Released For unlock iPhone 3GS and iPhone 4 Running iOS 5.0.1
ms mult OXXO raman dator :-D
Last edited by mikeru; 03-28-2012 at 09:34 AM.
Thumbs Up/Down |
Ai grija ca nu e tolerata reclama pe acest forum. Cu placere!
Powered
Thumbs Up/Down |
da stiu de asta nu am pus prea multe detalii
Thumbs Up/Down |
Ultrasn0w decodeaza baseband-ul nu iOS-ul si decodeaza aceleasi baseband-uri ca versiunile anterioare doar ca e compatibil cu 5.0.1.
http://www.idevice.ro/2011/12/22/ult...-urilor-vechi/
Powered
Thumbs Up/Down |
da asa este am vazut dupa aia de aia ar fi nevoie de un shsh pt 4.0 :-D am sa te adaug in lista de mess mai vb acolo
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
pana la urma merge shsh de la alt telefon sa il pui la telefonu tau, ca nu mai inteleg nimic ?
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Vom afla cred!
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
da merge de pe un telefon sa pui pe altul
nu puteam sa pun decat versiunea 5.1 pe un iphone iar cu ajutorul shsh'ului altui iphone am reusit sa pun 5.0.1 inca nu am incercat shsh'ul lui axxo de 4.3.5 pt ca deja am dat telefonul :-D la urmatorul incerc
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
trebuie să ne zici cāt de iute
poate e un BUG la 5.x
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...