0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
salut, am si eu o inrrebare daca am shsh salvate in cydia, cum pot proceda sa imi semnez 5.0.1, precizez ca pe tel am 4.3.1 si am tot incerca customuri fara sa fie semnate si imi da o groaza de erori, 2005, 1600, 1601, 1602 am folosit tinyumbrella, ireb, redsn0w....cam tot ce-mi trece prin cap si gasesc pe net, a reusit cineva sa faca schimbarea fara shsh, salvate in pc sa poata semna un ispw?
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Descarca iFaith, introdu telefonul in DFU dupa cum iti arata iFaith si dupa ce le descarci in PC, urmezi tutorialul.
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
am incercat si asta insa ifaith imi ia shsh de 4.3.1 adica ce am instalat acum in el si daca incerc sa semnez 5.0.1 cu shssh 4.3.1 zice ca nus compatibile sau ceva de genu, nu sunt rookie in a face asta insa asta imi da batai mari de cap.
Thumbs Up/Down |
Pai nu poti pune 5.0.1 daca nu ai SHSH de 5.0.1. Te chinui degeaba, nu o sa reusesti.
Powered
Thumbs Up/Down |
poi asta ziceam ca am shsh in cydia
Thumbs Up/Down |
dap in cydia apare ca il am
Thumbs Up/Down |
Pai daca iti apare in Cydia trebuie sa-l descarci in PC cu iFaith.
Powered
Thumbs Up/Down |
am deschis i faith si am dat sa ma uit pe server si a spus ca nbu are nici un shsh, am introdus si ecid manaul si lafel, am intrat in cydia de pe tel si imi arata cum ca le-ar avea acolo susu cu verde
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
Sau instaleaza ISHSHIT din cydia ,selectezi 5.0.1 si iti da-i un mail cu el
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Nu stiu despre ce telefon vorbesti, dar daca ai nevoie de decodare, trebuie facuta prezervare de basebad. Cele doua metode spuse de colegii mei sunt ok.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Salut toata lumea!
Am si eu o problema: am incercat ce ziceti voi, am citit instructiounile, si am primit error la itunes 21, ceea ce inseamna, dupa ce am citit, ca nu este telefonul in pwnd dfu, dar am pus si cu ireb, si cu redsnow, a intrat asa scris programele, dar totusi...cineva are sfat?
multumesc
p.s.
scriu exact ce am facut:
1. am descarcat de pe serverul cydia shsh-ul de 5.0.1 pt ecid-ul meu (ulterior am vazut solutia asta cu ishshit, acuma am facut si cu asta, just in case), mentionez, ca nu eu personal am incarcat shsh-urile, dar atasand telefonul tyniumbrella a gasit in sfarsit shsh pt 5.0.1
2. in redsnow am incarcat ipsw-ul original de 5.0.1, am facut ipsw custom, cu prefix nobb, (am modem fw 01.59.00, originala fw e acuma 4.0.1, de pe asta vreau upgrade, fara sa pierd baseband-ul)
3. acest custom fw facut am pus la stich (parca asa e, scriu din amintiri), si in partea local am pus shsh-ul copiat de pe cydia, pt fw 5.0.1, si am facut a doilea cusotm fw, incepand cu nr._specificat_(cred la telefon, din shsh cod)_nobb_fw_5.0.1.
4. in red am pus sa intra telefonul in pwnd dfu, a intrat, in itunes cu shift+restore am pus asta, si a aruncat afara cu cod error 21
5. .... aici sunt acuma
mentionez, ca am sters si liniile din host cu ip spre gs. apple
daca poate sa cineva sa-imi da ceva indrumari unde am gresit?
multumesc anticipat
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
s-ar putea să nu fi intrat in DFU mode. ecranul e stins sau cu logo-ul de iTunes pe el?
dacă nu vrea, īncearcă alt PC pentru restore-ul la ipsw creat.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Salut, multumesc pt raspuns
e stins, fara logo, asa cum trebuie...
am incercat cu ireb, a intrat dupa cum zicea programul \
am incercat cu red, tot a intrat...
telefonul a ramas blocat, dupa error, dar am scos cu tyniumbrella, 2 ori, nu am vrut alte incercari, nu cumva sa raman cu fara telefon...
Thumbs Up/Down |
ai putea īncerca alt PC.
dar pānă atunci, pe al tău să ștergi driverele de USB din Device Manager și să dai un reboot la calculator.
PS: sper că după ce ai șters liniile din fișierul hosts, ai dat reboot![]()
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Am dat flushdns in cmd
daca sterg driverele, nu afecteaza si pe itunes?
Last edited by Handariel; 05-14-2012 at 12:31 PM.
Thumbs Up/Down |
după restart se reinstalează toate, apoi cānd legi iphone-ul, ți-l detectează din onu. doar atāt afectează
/m.r.
Thumbs Up/Down |
Oki, multumesc frumos...seara re incerc tot, si vin cu informatiile.
apropo, ordinea cum am facut, custom fw, si rest, zici ce e ok. asa trebuie tot, nu am gresit undeva, sau nu ar trebui sa fac altcumva sa fie mai ok?
mersi
Thumbs Up/Down |
păi tu ai deja custom-ul făcut. poți sări la ”dfu mode” ->
/m.r.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...