0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut tuturor!
Ieri m-am decis si eu in sfarsit sa fac update la iOS 5.1.1 si pe cat am fost de entuziasmat , pe atat de dezamagit. De cand am facut update-ul nu mai functioneaza iMessage. Incerc sa imi trimit mie insumi mesaj si nu se activeaza imessage sau daca incerc la altcineva sa trimit imi spune "not delivered" , asta cand merge, pentru ca in majoritatea timpului nu se activeaza. Am incercat reboot , restore si nimic. Ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc
Thumbs Up/Down |
notificarile iti merg ? a trebuit hacktivat telefonul ?
Thumbs Up/Down |
merg notificarile perfect , si uite cateodata , ca de exemplu acum , daca imi trimit mie insumi merge dar imediat iara face figuri. Telefonul e activat cu SAM , am facut unlockul ala cu certificate...
Thumbs Up/Down |
mda , se pare ca nu merg nici notificarile perfect , acum am descoperit. Acum fac restore din nou si o intrebare am? cand restaurez certificatele cu redsn0w trebuie sa am sam instalat si pe deasupra , trebuie sa fac ceva in sam ?
Thumbs Up/Down |
eu cu SAM am urmat tutorialul si am rezolvat iMessage si notificarile...
Thumbs Up/Down |
da si la mine e un pic ciudat,tot cu SAM sunt si eu atat pt notificari cat si pt telefonie...ciudat in sensul ca la unele persoane merge sa trimit iar la altele nu...daca are cineva o solutie sau un tutorial ar fi binevenit,merci..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...