0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
No eu nu am 3G deci cred ca tre sa reinstalez ios din nou.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
testat dar mie imi dispare 3G si am revenit la Ios 5.1.1 cu jailbreak aferent. Mie imi place IOS 6 dealtfel am si instalat teme ios 6 din cydia. Asteptam varianta finala sa vedem atunci
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Received: 2/3 Given: 4/16 |
la mine merge ok deocamdata, atat problema cu auto brightness care desi si pe ios 5 facea figuri cateodata, aici nu prea merge deloc.
Thumbs Up/Down |
Da IOS 6 de unde l-ai luat ???
Ca azi lam instalat din nou si a mers 3G pina la un primul restart si apoi gata a intrat pe edge si așa a ramas
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
de aici
Thumbs Up/Down |
De acolo l-am luat si eu dar am vazut ca a aparut deja rezolvarea problemei la 3G pus de Zaone
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Inca un bug: Daca vorbesc cu cineva si pun pe Speaker, dupa vreo 20 de sec apare cerculetul din puncte care se invarte pe ecran negru, sta asa vreo 5-6 secunde dupa care apare home screen sau lock screen in functie de situatie si se comuta la difuzorul de ureche.
Bug 2: intr-o noapte pe la ora 3 aveam 60% baterie. Am pus pe sleep: click power button, iar dimineata dupa 5 ore si 22 minute telefonul era stins baterie 0%. NU a intrat in standby sistemul, in Diagnostics am gasit si scria NoIdleSleepAsertion. Desi ecranul era stins, systemul in sine nu a intrat in standby.
Cam atat pentru moment. Sincer cam multe probleme destul de nasoale, dar raman pe baricade cu ios 6b1si mai testez. Wish me luck :P
Thumbs Up/Down |
A iesit ios 6 beta 2 care cica promite rezolvarile la mai multe buguri deja stiute . Testam testam
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Yep. Acuma se instaleaza si la mine. Dragutza animatia din software update :P
Presimt ca la varianta finala vor fi iar probleme ca si la ios 5 cu serverele lor. Se vor bloca din nou la cata lume o sa il instaleze imediat atunci.
Last edited by mmuntean; 06-26-2012 at 03:36 AM.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
nu stiu de ce am impresia ca la un urmator update nu o sa mai gasim nici YouTube direct in iOS..
Thumbs Up/Down |
pai dc?
Thumbs Up/Down |
motor de cautare default e yahoo in b2
Thumbs Up/Down |
na asta-i buna. nu ca asa avea ceva cu yahoo, dar lasand la o parte "razboiul" cu google, google ramane totusi cel mai folosit motor de cautare.
Aplicatia maps si mie mi s-a parut superficiala. inca nu am apucat sa testez turn by turn navigation. o sa incerc maine sa vad cum se comporta
Last edited by mmuntean; 06-26-2012 at 03:47 AM.
Thumbs Up/Down |
poti seta sa folosesti google, totusi e bine)
Thumbs Up/Down |
de youtube nu-mi pare rau, cu siguranta ar face google o aplicatie pe ios si ar fi mult mai ok decat actuala..
Thumbs Up/Down |
Back to ios 6 beta 2 da a revenit si butonul de 3G si sa descoperim bug acum...
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
mda.. chiar nu inteleg o chestie..
de ce oare nu-mi merge de loc wifi-ul ?? am avut si la b1 problema asta si o am si la b2..
a mai patit cineva ?
Thumbs Up/Down |
imi poate raspunde cineva ? ( ps: daca tot raspunde cineva sa nu faca glume proaste gen: "e versiune pentru dezvoltatori" , stiu asta! )
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...