0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Problema este cea din titlul:
Iphone 4 .... update la 4.2.1 de la 4.0.
La 4.0 mergea Push pt GMAIlL(clientul de email din iphone nu aplicatie separata); acum, dupa update nu iti mai semnaleaza primirea de emailuri. Am incercat toate setarile cu Fetch off/on....etc fara niciun folos. Nu sunt anuntat de primirea noilor emailuri decat daca deschid aplicatia de email.
Telefonul a fost activat cu sim ce imita SIM ul unui operator GSM european. Facetime functioneaza pefect. Ca o curiozitate cand intru in Settings - General - About ma anunta ca sunt disponibile un set de setari noi pt operatorul al carui sim se afla in tel in acest moment (Vodafone). Dau accept dar nu se intampla nimic. Pe Itunes acelasi mesaj .... pe care il accept si aici dar iar - la fiecare intrare in meniul About sau conectare la Itunes - imi spune ca sunt disponibile setari noi ....bla bla.
Problema cu Gmail am intalnit-o si aici:
http://boardreader.com/thread/Gmail_...karX1kzcr.html
Daca aveti vreo solutie astept raspuns.
Numai bine
Thumbs Up/Down |
Se pare ca nu are nimeni aceasta problema![]()
Thumbs Up/Down |
asa se pare![]()
Thumbs Up/Down |
Mda. Am reusit sa fac update la Carrier name: acum apare Vf ro 9.1. La Settings - Mail, Contacts, Calendars - Fetch New Data - Advanced - Gmail am tot 2 optiuni: Fetch si Manual. Altii cu 4.2.1 au si Push pe care l-au si ales si le merge Push ul pt Gmail. Mai sap.... poate reusesc ceva.
Thumbs Up/Down |
Gmail nu suporta PUSH.Da exista in setari PUSH pe ON, dar daca te duci mai jos pe detalii si dai click pe casuta ta de GMAIL pe care initial ai setat-o o sa vezi ca acolo doar FETCH si MANUAL apare.Verificat pe un i4, 4.2.1 acum 2 minute.
Doar YAHOO suporta PUSH.Seteaza-ti adresa de yahoo si o sa ai si push.
Thumbs Up/Down |
Nu am adresa de yahoo. Am actuala adresa de GMAIL de cativa ani si primeam email urile pe orice Iphone cu orice vers de soft pana la 4.0 inclusiv. Cum am trecut la 4.2.1 trebuie sa verific manual emailurile. Nici cu Fetch pus pe ON nu merge. Doar sa il pun sa verifice automat la 15 minute ... dar nu am facut nicio branza. Vreau sa fiu anuntat cand primesc un email asa cum eram inainte de update. Nu cred ca cer prea mult.
Thumbs Up/Down |
si ca sa fie si mai funny treaba, am observat de cateva zile ca la mine pushul de pe gmail, ma rog fetchul merge doar cand vrea el.Am observat ca in timpul zilei nu merge, iar seara cand ma culc au inceput sa "vina" mailurile.Acum dimineata iarasi nu mai merge...
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Eu nu folosesc, dar poate sa fie de la aglomerarea retelei in timpul zilei?
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
sa-ti zic cum am rezolvat io problema.
mi-am instalat IM+ pro si m-am logat cu mailul de gmail(te poti loga cu care vrei) si in optiuni activeaza mailurile in push.
eu am facut proba si intarzie cel mult 10 sec pana ti-l notifica.
e fff buna sa stiti
Thumbs Up/Down |
da e foarta buna aplicatia, il folosesc pe iPad, dar pe iPhone nu-mi place.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...