0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Toni, şi aşa e bine cum ai spus tu.Sincer când văd că e împânzit tot forumul cu off topic, încet încet e văd că, nu prea îţi vine cheful să postezi.Aşa văd eu.
LE: Poftim, şi aici off topic.
LE2: Sau măcar un colţ al utilizatorilor de idevice care chiar au habar despre ce vorbesc, mă refer să fie advanced users, şi să putem intra pe acel topic cu o parolă sau ceva de genul.
Last edited by Tyler; 01-08-2011 at 11:09 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Bun, acum pun regulamentul, coder vrei moderator dar faci offtopic so iti dai seama ca nu vei primi. In rest, cine mai face offtopic ia 2 infraction points, la a doua abatere ia dublu, cand ajunge la 10 ia ban 10 zile.
Thumbs Up/Down |
hai sa nu mai schimbam subiectul , cand cineva are nevoie de ceva hai sa nu mai schimbam subiectul , fara cearta ,fara off topic , fara speculati...!
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
ok zaone imi pare rau....
Mac OS X Lion FTW!
Thumbs Up/Down |
un moderator trebuie sa fiie mai des pe forum sa aive grija sa nu se certe si sa nu faca nimeni off topic ...!
Thumbs Up/Down |
Scriu şi aici sugestia, poate moderatorii, nu au văzut-o.
Să fie măcar un colţ al utilizatorilor de idevice care chiar au habar despre ce vorbesc, mă refer să fie advanced users, şi să putem intra pe acel topic cu o parolă sau ceva de genul.Mă refer că se vede clar cine postează ca un om normal, să afle informaţii să ajute pe alţi şi restul care doar vor să fie cât mai activi în speranţa să fie moderatori.
Thumbs Up/Down |
Ar fi bună idee, ar fi nişte discuţii mai interesante, mai raţionale, nu cu off topic-uri.Sunt câţiva utilizatori care postează coerent, sunt alţi care postează să fie activi, iar asta se vede.E ca şi cum încurci vacile cu oile, trebuie să fie fiecare la categoria sa, ca să fie armonie pe forum.Trebuie măsuri drastice şi rapide, şi mai multă atenţie dată forumului, deoarece sunt mulţi care postează mult, şi moderatori nu ţin pasul, de aia ar trebui şi un extra moderator care are habar şi experienţă, nu numai în iPhone, ci şi cum să modereze discuţiile.Altfel se va duce în jos forumul mult, va fi doar un help forum, şi atât!Părerea mea.
Thumbs Up/Down |
@zaone ar trebui sa maresti numarul de mesaje permis in inbox...(sugestie) nu off topic![]()
Mac OS X Lion FTW!
Thumbs Up/Down |
Am publicat regulamentul, cititi-l si respectati-l. Nu va plangeti ca nu exista moderatori pentru ca nu voi arunca moderatoare in stanga si in dreapta, asta sa fie clar. Ori isi fac treaba cei care au ori il pierd.
Last edited by Undercover; 01-08-2011 at 11:37 PM.
Thumbs Up/Down |
Am mutat aici acest thread, sta mai bine.
Thumbs Up/Down |
O sugestie.Ar trebui să fie mai multe denumiri când ai X posturi.Nu doar proaspăt utilizator de idevice, membru, şi iDevice membru, că aşa cred că am deveni iDevice Masters in 1 săptămână.Ar trebui mai multe denumiri când ai X post-uri.
Thumbs Up/Down |
exact...dupa iDevice Master la 500 posts sa fie numit iDevice teacher sau Zaone's Right Hand...oricum tu stii
Last edited by PsychOps; 01-09-2011 at 01:00 AM. Reason: A new idea
Mac OS X Lion FTW!
Thumbs Up/Down |
da sar putea...!
Thumbs Up/Down |
Notat, sunt 3 deocamdata, o sa vad cum le pot jongla.
Thumbs Up/Down |
Zaone, e posibil ca posturile din unele categorii sa nu fie contabilizate?
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
@Coder si @kendo0, daca nu faceati atat de mult chat, nu ajungeati sa aveti atatea postari. Uitati-va putin si o sa vedeti ca sunteti campioni la vorbe-n vant.
L.E. Imi cer scuze ca-l uitasem pe @mircea.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Protektor, eu am vorbit vorbe-n vânt?Scuze că sunt un user atât de activ atunci.![]()
Thumbs Up/Down |
da , si cu ce vb eu in vânt...?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...