-1

Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
Salut! Numele meu este Alex si am o intrebare:
ce se intampla daca dezinstalez Cydia? Detin un iPhone 3GS 16 GB - iOS 5.1.1, firmare modem 05.13.04(downgrade facut de la 06.15.00), jailbreak facut pe el. Telefonul a fost decodat la un service GSM (era blocat in Orange.)
Il mai pot folosi dupa ce scot Cydia fara a fi nevoie de unlock?
Last edited by justzeze; 08-13-2012 at 01:28 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Dar de ce nu ii faci Restore, nu e mai simplu? Acum ca e neverlocked? Daca dezinstalezi Cydia nu renunti si la Jailbreak.
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
OXXO zi-mi te rog cum sa fac restore!
un tutorial ceva ,,,
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
care-i faza aici? tu ai mai postat vreodata īntr-un forum?
dacă nu, uită-te cam care e mersul lucrurilor.. doar n-om face curat după fiecare nou-venit.. :|
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Pai e foarte simplu, te loghezi in iTunes, ii dai de la Store din iTunes -> Authorise this Computer, selectezi telefonul in iTunes, click dreapta si dai Transfer Purchases (Asta ca sa transferi aplicatiile pe care le-ai cumparat si dupa Restore sa le pui la loc in telefon), ii faci un backup (Tot cu click dreapta pe telefon si Backup) si dupa ii dai Restore.
Dupa Restore activezi telefonul (acum cu orice cartela sim, fiind neverlocked) , ii faci Restore from backup (Sa iti puna Pozele, Contactele, Setarile) si selectezi din iTunes telefonul si bifezi aplicatiile pe care le vrei in telefon, dupa sincronizare se copiaza in telefon.
Powered
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Eu zic sa-l intrebam daca service-ul gsm a facut decodare oficiala sau decodare prin soft (eu nu m-am prins). Asta ca sa nu-l punem sa o ia de la capat![]()
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Da tiberiu, buna idee, am presupus (gresit probabil) ca a fost facut neverlocked.
Alex, daca e decodat soft (Ultrasn0w), esti dependent de Jailbreak pentru a-l putea folosi in alta retea decat Orange.
Powered
Thumbs Up/Down |
Am facut restore si s-a instalat ios 5.1.1 firmware 05.16.05 si telefonul (iPhone 3gs) este blocat in retea-orange. dati-mi orezolvare de unlock.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Uitate pe iDevice.ro la tabel jailbreak . gaseste categoria ta . si vezi acolo la unlockbafta
Thumbs Up/Down |
Deci am avut dreptate: telefonul tau a fost decodat prin soft si nu este neverlocked. Eu am incercat sa te previn (citeste postul meu de mai sus). Acum o iei de la capat: pui bb de ipad dupa care downgrade la bb 05.13.04.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
mda... am citit prea tarziu Tibi! OK, poti sa ma ajuti te rog? sunt "entry level" si as avea nevoie de un tutorial "step-by-step", de la A la Z te rog!
Thumbs Up/Down |
Banuiesc ca este asa cum spui si telefonul tau a avut instalat bb de iPad. Pentru ca daca ne inselam si ai cumva telefonul fabricat dupa saptamana 34 a anului 2011 il poti brick -ui definitiv. Pui BB de iPad ca aici si faci downgrade ca aici. Foloseste ultima varianta de redsn0w de aici chiar daca tutorialele fac referire la alt redsn0w. Ultimul este cel mai bun.
Deci, asa cum zicea si Oxxo, esti dependent de jailbreak si dupa ce faci toate astea ai ajuns de unde ai plecat numai ca ai un telefon curat dpdv software.
Last edited by tiberiuboboc; 08-13-2012 at 10:27 PM.
Thumbs Up/Down |
ok, am pus BB de ipad (06.15.00), unlock-ul cum il fac? cand pun cartela de Vodafone,in stanga sus scrie: Niciun serviciu.
Thumbs Up/Down |
Vrei sa ramai cu acest bb? Daca nu, fa downgrade cu tutorialul urmator dupa care faci unlock cu ultrasnow din cydia. Poti sa-l faci si acum dar e inutil.
Thumbs Up/Down |
Gataaaaa ! Merge , uitasem sa instalez ultrasnOw din Cydia! Merci mult alls!
Thumbs Up/Down |
Vezi ce simplu e?![]()
Thumbs Up/Down |
Da! Acum ma chinui la downgrade de baseband...![]()
Thumbs Up/Down |
Gata, a mers si downgrade de baseband. Merge GPS, merge tot! multumiri inca odata!
Thumbs Up/Down |
You`re welcome!
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Ai incercat GPS-ul in casa, ai instalat vreun soft special gen IGO...?
Cum ti-ai dat seama?
Sent from my iPad using Tapatalk HD!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI