0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
buna seara!!
Am si eu o problema cu un iphone 3g,imi da error 2003 cand vreau sa dau restore...un prieten a vrut sa-i schimbe softu si s-a blocat ca porturile lui usb merg dupa vreme...si acuma cand dau restore imi tot da error 2003 ori 2009..va rog sa ma ajutati
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 2/0 |
salut nu stiu daca pot sa pun link-uri din exterior pe forum asa ca te sfatuiesc sa cauti pe google iphone error 2003 si vei gasi rezolvarea
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Magic : http://www.zaone.ro/2010/09/18/lista...ate-de-itunes/
error -2003 cantFindHandler
Pare a fi o eroare legata de iTunes.
Thumbs Up/Down |
multumesc,am reusit intr-un finalera problema de port usb...am facut si jailbrak si acuma cum pot instala programe si jocuri pe el?..n-am wi-fi...:-?
Salut! Am un iPhone 3g si am facut back up avand 4.2.1, am facut downgrade la 4.1 si acum nu mai pot sa fac restore deoarece iTunes ma avertizeaza ca am o vesiune mai veche de soft. Este vreo posibilitate sa sa reusesc sa fac restore? Ms fain!
Thumbs Up/Down |
da,instaleaza o versiune mai veche de itunes
Spune-mi daca am dreptate:
1) Esti pe net.
2) Esti pe iDevice.ro.
3) Imi citesti semnatura.
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4.
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4.
7) Zambesti, sau chiar razi
Thumbs Up/Down |
inainte sa instalezi itunes 9 redenumeste fisierul Library.itl din Libraries/Music/iTunes in Libraryold.itl
Spune-mi daca am dreptate:
1) Esti pe net.
2) Esti pe iDevice.ro.
3) Imi citesti semnatura.
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4.
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4.
7) Zambesti, sau chiar razi
Thumbs Up/Down |
salut.
De curand am facut restore si jailbrak si vreau sa pun cateva aplicatii pe el.Cydia merge doar prin wi-fi sau merge si cu net de la orange,gen orange internet unlimited:-?..stiu ca trebuie sa intelez unele chestii pe cydia pentru a putea sa bag aplicatii,jocuri si vreau sa stiu daca imi activez netu de la orange ma ajuta cu ceva?
Last edited by Nicu Pintea; 02-15-2011 at 08:16 PM.
Thumbs Up/Down |
cydia merge prin orice conexiune de net.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...