0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Am un Iphone 3G cu 3.1.2. cu Jailbrake si Unlock si as vrea sa fac update din Itunes la 4.2.1. Ramane decodat? Mi-l blocheaza cumva?
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 2/0 |
bine ca ai deschis postul..si eu vroiam sa intreb am auzit ca ios 4 pe iphone 3g merge in reluare..acum porblema e ce ma sfatuiti si pe mine sa fac update sau sa nu?
Thumbs Up/Down |
Am incercat tot ce se poate pe Iphone 3G. Din curiozitate. Concluzia finala este ca 3G-ul merge cel mai bine cu 3.1.3 si daca stii sa-l configurezi, poti avea cam tot ce-si poate dori cineva de la un iDevice.Afara de facilitatile care le ofera camera frontala de la iPhone 4. Greseala care am facut-o eu si care o spun ca un avertisment pentru toti posesorii de 3G este aceea ca am facut update de baseband 6.15 ca sa-l pot decoda. Neajunsurile care le implica acest lucru sant majore. Bateria, GPS-ul, iese din retea cand vrea el si multe altele mai marunte si foarte deranjante. ASA CA PE POSESORII DE IPHONE 3G NU-I SFATUIESC SA SARA DE 3.1.3. CAUTATI IN CYDIA SI CONFIGURATI-L OPTIM. NU PUNETI JENTI DE BMW LA O DACIE SUPERNOVA CA NU MERGE.
Thumbs Up/Down |
Deci sa inteleg ca daca fac update din Itunes se updeteaza si baseband-ul? Daca e asa, mai pot reveni la versiuni 3.x?
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Nu se udateaza bb, dar se misca mult mai greu. Ramai pe 3.1.3 linistit, eu am un 3G cu 4.2.1 si bb de iPd si nu sunt multumit. BB se udateaza numai daca ai nevoie de deblocare, dar nu te sfatuiesc pentru ca ai sa pierzi accesul la GPS.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Am 3.1.2 acum. Daca fac update la 3.1.3 trebuie refacut jailbrake-ul si unlock-ul, nu? In cazul asta bb-ul mi se modifica cumva?
Thumbs Up/Down |
Da, trebuie refacut, nu se modifica BB.
Last edited by Protektor; 02-16-2011 at 09:47 AM.
Thumbs Up/Down |
Ok, multumesc. Eu vroiam sa vad cum se comporta cu 4.1.2 si apoi sa revin daca nu-mi convine. Dar daca zici ca se complica lucrurile, instalez 3.1.3
Thumbs Up/Down |
Poti sa faci udate la 4.2.1, fara update de BB, dar repet, cred ca optim pentru 3G este BB 3.1.3.
Thumbs Up/Down |
Si cum ocolesc update-ul de bb?
Thumbs Up/Down |
Poti sa faci update la 3.1.3 printr-un custom firmware ! Iti lasa BB-ul intact ! Oricum si fara custom , un update la 3.1.3 curat iti aduce un BB decodabil![]()
Thumbs Up/Down |
dar tu ce vrei sa zici prin a-l optimiza? ca acum multe aplicati sunt pentru ios4 . dar tu acum vorbesti de 4.2.1 dar daca faci update la 4.1 nu e mai bine sau tot prost merge?
Thumbs Up/Down |
Tot n-am inteles, pot instala 4.2.1 si apoi, daca nu-mi place cum se misca, sa revin la 3.1.x?
Thumbs Up/Down |
daca faci prin snowbreeze da.si daca ai shsh salvat in cydia.
Thumbs Up/Down |
Snowbreeze cand trec la 4.2.1 sau cand revin la 3.1.x?
Thumbs Up/Down |
cand treci la 4.2.1
Thumbs Up/Down |
ok, multumesc!
Thumbs Up/Down |
Salutare as vrea sa stiu daca imi fac update la 4.1 se misca telefonul in reluare ca asa am auzit am un 3g . si care sunt partile bune / rele daca as face asta
Thumbs Up/Down |
Se mişcă prost iPhone 3G pe 4.1, nu recomand.Pune-ţi 3.1.3 dacă ai posibilităţi.
Thumbs Up/Down |
am 3.1.3 dar acum toate app noi sunt pt ios 4 si e stresant
dar am vazut si oameni cu iphone 2g care aveau 4.1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...