0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
am si eu o problema ...ma puteti ajuta ..am un iphone 3gs ,decodat ...versiune 4.1(8B117),S/N:86018RA33NP,vroiam sa va intreb daca pot sa ii dau update la soft ?
Thumbs Up/Down |
Received: 12/4 Given: 0/2 |
Daca il ai decodat ( activat via itunes ) ( neverlocked ) pur si simplu conecteazal la itunes si dai actualizare, dupa care activeazal cu orice cartela, nu este nici un fel de problema in acest caz.
Thumbs Up/Down |
pai de la cine l-am luat a fost cu el la gsm sa il decodeze !!!
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
esti din Drobeta. du-te la Cristi Untaru sa te ajute.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
asta aveam de gand ...oricum vroiam sa imi ajut un prieten!!! dar cred ca daca ii dau update la soft isi pierde decodarea ...presupun!!!
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
daca este neverlocked ii dai update prin itunes... daca este codat si ai semnal prin ultrasn0w ,sam inseamna ca este codat! si trebuie sa faci update cu preserved basbnd
Thumbs Up/Down |
are jailbrake pe el ? cydia ? daca nu are inseamna ca e neverlock.
Thumbs Up/Down |
Salutare .
Am si eu o intrebare am un 3gs si am pus pe el ultima versiune de soft 5.1.1 si merge foarte greu se poate face ceva sa mearga mai bine ???????????
help me please
Thumbs Up/Down |
Daca are jailbreak fa restore fara a mai face jailbreak. Daca nu are jailbreak incearca sa faci downgrade la o versiune a iOS 4 (iOS 5 pe iphone 3gs se misca greu din cauza hardware-ului vechi).
PWNED!
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
@Rogo, vezi ce faci pentru ca iti trebuie SHSH blobs salvate pentru restore sau downgrade de ios, in caz contrar nu vei reusi.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
tiberiuboboc cum pot sa vad daca am salvat SHSH ? daca downloades versiunea 4.1 care a fost inainte nu o pot instala/?
merci
................
iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw asta o am de pe net merge?
Last edited by tiberiuboboc; 09-02-2012 at 02:33 PM. Reason: Dublu post
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
pai am facut o restaurare si nu mai am cydia :P stai ca incerc sa ii fac iar JB sa bag cydia si vad dupaia
Thumbs Up/Down |
Daca nu ai cydia, poti incerca cu tinyumbrella sa salvezi sau sa vezi ce SHSH ai salvate. Sau dupa ce faci jb poti salva cu ISHSHit din cydia.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Doar la unul din acele iOS poti face restore.
Thumbs Up/Down |
si cu ce program sa fac cu tinyumbrella sau cydia?
Thumbs Up/Down |
Tyniumbrella pentru ca le salveaza direct pe PC...
Thumbs Up/Down |
stai sa citesc un forum ca imi prind urechile in tinyumbrella![]()
Thumbs Up/Down |
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...