0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut. Am incercat ieri sa fac jailbreak-ul unui prieten care are un iPhone 4. Am incercat sa instalez iOS 5.1.1 9B208 in conditiile in care el are un 9B206 instalat. Are Cydia pe el, am bagat si Rackoon Untether si ultrasn0w Fixer si degeaba. Nu ii citeste cartela de Orange.
Cand am incercat sa ii bag 5.1.1 9B208 am intampinat eroarea 3194, am salvat SHSH folosind TinyUmbrella dar nu am putut debifa optiunea cu Cydia sub nici o forma. Apoi am intampinat eroarea 21 si am scapat de ea, iar acuma nu ma lasa deloc cu 3194. Am facut custom ipsw cu sn0wbreeze 2.6 si am incercat sa il bag pe acesta si la fel face. Iar din Absinthe 2.0.4 imi spune ca e jailbreaked deja si nu pot face nimic. Ce imi recomandati ? Cum sa procedez ? Multumesc.
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Salut, eroarea 3194 o primesti pentru ca incerci sa pui un iOS fara SHSH, ai facut stitch (sa lipesti SHSH-ul de Custom iOS) din Sn0wbreeze la acel Custom IPSW?
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Daca e asa cum spui ca ai shsh salvat si tot primesti eroarea: intra in fisierul hosts si sterge ultima linie de acolo/ save sau incearca alt custom ca ceva nu e inregula.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Nope. Cum fac asta ?
Thumbs Up/Down |
Incearca asa http://forum.idevice.ro/showthread.p...e-la-iOS-5-0-1
Daca ai nevoie de hactivare sau preserve de baseband trebuie sa folosesti Sn0wbreeze.
Powered
Thumbs Up/Down |
Spune-mi te rog mai multe detalii despre acel telefon... ce baseband are si pe ce e blocat (daca este).
Powered
Thumbs Up/Down |
Baseband 04.12.01. Nu stiu pe ce retea este codat, e din afara... Eventual daca ma poti adauga pe messenger daca ma mai poti ajuta... Daca vrei binenteles... Eu ieri am incercat cu sn0wbreeze pentru ca are nevoie si de hacktivare.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Am inteles. Multumesc frumos OXXO pentru ajutor.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...