0

Thumbs Up/Down |
Received: 2/3 Given: 4/16 |
Salut,
Recent am primit si eu din state iphone 5 de la AT&T, si am observat ca al meu este codat in retea.Dupa o discutie cu Zaone, am vazut diferenta dintre al meu si al lui
Mai jos aveti modelele de pe AT&T in functie de simlock:
MD634LL/A : este LOCKED
MD634LL : este UNLOCKED
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Interesant, multumim pentru info, ai idee daca e luat la contract al tau? Ar fi stupid ca un telefon luat la liber sa fie in continuare codat.
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Mmunteanu am vazut ca pe blog Zapne a facut un tutorial cu activarea lui iphone 5. Ai incercat aceea metoda??
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
am incercat. nu merge, imi tot cere Zip code si last 4 digits of the social security number. am incercat si cu cartel de att cu care a vent in el si cu cartela de orange. asta inseamna ca inca e codat pe ATT?? am facut comanda de decodare, dar eram curios daca atunci cand e codat pe att la activare sa ceara asta
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Nu trebuia prima data activat cu cartela de orange?
Sent from my iPad using Tapatalk HD!
Thumbs Up/Down |
l-am decodat oficial, dar orice cartela bag in el, tot imi cere la activare: Billing Zip code si last 4 digist of SSN. ce naiba sa fac![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Ai incercat si cu itunes sa-l activezi?
Sent from my iPad using Tapatalk HD!
Thumbs Up/Down |
telefonu l-am decodat, problema acuma e ca la activare imi cere billing zip code si utlimele 4 cifre din SSN
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Din pacate cred ca este inregistrat pe numele persoanei de la care l-ai luat dupa UDID sau IMEI, asa ca daca nu ii stii ZIP CODE sau ultimile 4 cifre din Social Security No, nu cred ca il poti activa https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0
Incearca totusi sa ii faci un restore, poate reusesti.
Citește regulamentul forumului!
Powered
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...